AcasăȘTIRI EXTERNEMasacru la o nuntă în Spania. Patru persoane ucise intenționat cu o...

Masacru la o nuntă în Spania. Patru persoane ucise intenționat cu o mașină – VIDEO

Nunta însângerată în Spania. Patru persoane ucise intenționat cu o mașină - VIDEO

Patru persoane au fost ucise și alte patru grav rănite în Spania, după ce un vehicul a intrat în participanții la o nuntă, după o ceartă, au anunțat duminică autoritățile spaniole, adăugând că trei suspecți au fost arestați.

Altercația a izbucnit duminică, în zori, în fața unui restaurant unde avea loc nunta unei familii de romi din Torrejon de Ardoz, la 25 km nord-est de Madrid.

Scene de groază în fața unui restaurant

Un vehicul, un SUV, a lovit apoi „în mod deliberat” oamenii aflați în fața restaurantului și „ocupanții mașinii au fugit”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției naționale.

„Când am ajuns la fața locului, am găsit patru persoane decedate, prezentând multiple fracturi și traumatisme”, a declarat presei Carlos Polo, șeful serviciilor de urgență din Madrid, scrie 20 Minutes. Victimele sunt o femeie de 65 de ani și trei bărbați de 37, 60 și 17 ani.

„Am tratat patru persoane grav rănite, cu traumatisme craniene și fracturi ale membrelor inferioare”, care au fost transferate la spitale din regiune, a adăugat Carlos Polo, scrie 20 Minutes.

Cei răniți sunt o femeie de 31 de ani, cu traumatism cranian sever, care a trebuit să fie intubată și a fost transferată la Spitalul Torrejón; un bărbat de 50 de ani cu fractură deschisă la picior care a fost internat la Spitalul Coslada; un alt bărbat de 43 de ani, cu traumatism cranian sever și fractură la picior, care a fost transferat la spitalul Gregorio Marañón, și o femeie de 30 de ani, cu fractură de bazin, care a fost internată la spitalul La Princesa, scrie El Pais.

Vehiculul suspect a fost localizat de poliție la Seseña, un oraș situat la 50 km de locul tragediei, iar „cei trei ocupanți au fost arestați”, a explicat purtătorul de cuvânt al poliției. Potrivit presei spaniole, era vorba despre un tată și cei doi copii ai săi. Anchetatorii caută, de asemenea, o a patra persoană care ar fi putut fi implicată în violențe.

author avatar
Tudor Borcea