AcasăȘTIRI EXTERNEMasacru la o grădiniță din Thailanda. 23 de copii, uciși cu sălbăticie...

Masacru la o grădiniță din Thailanda. 23 de copii, uciși cu sălbăticie / Micuții aveau între 2 și 3 ani – VIDEO

Masacru la o grădiniță din Thailanda. 23 de copii, uciși cu sălbăticie / Micuții aveau între 2 și 3 ani / Foto: printscreen

Cel puțin 30 de persoane, dintre care 23 de copii, au murit după ce un fost ofițer de poliție a deschis focul într-o grădiniță din districtul Nong Bua Lamphu, în Thailanda.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției regale thailandeze, bilanțul morților a crescut rapid, în condițiile în care o declarație anterioară menționa că „cel puțin 20 de persoane au murit”.

Autorul măcelului, un fost polițist concediat pentru trafic de droguri

Atacul a început la ora locală 12.30  la o creșă, înainte ca atacatorul să plece cu mașina și să lovească mai mulți pietoni, potrivit colonelului Jakkapat Vijitraithaya. Copiii uciși aveau între doi și trei ani, a precizat el.

Autorul masacrului, al cărui motiv nu este deocamată clar, și-a ucis apoi soția și copilul, înainte de a se sinucide, a precizat poliția thailandeză.

Fostul ofițer de poliție fusese dat în urmărire, fiind fugar și în posesia unei puști, a unui pistol și a unui cuțit.

Suspectul a fost identificat ca fiind un fost sergent în vârstă de 34 de ani, care a fost concediat pentru trafic de droguri, potrivit mai multor informații ale presei thailandeze. De asemenea, pe rețelele de socializare a circulat un afiș de căutare cu numele și chipul său, deși acesta nu a fost autentificat de alte surse.

author avatar
Tudor Borcea
537 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger