AcasăȘTIRI EXTERNEMASACRU în Turcia. O explozie într-un restaurant a ucis 7 oameni, printre...

MASACRU în Turcia. O explozie într-un restaurant a ucis 7 oameni, printre care 3 copii!

Dramă în lanţ în Turcia. Explozia a avut loc într-un restaurant situat într-o zonă aglomerată. O canistră de gaz a explodat, iar în urma deflagrației au murit 4 adulți și 3 copii.

Alte cinci persoane au fost rănite, iar una dintre ele este în stare critică.

Personalul a vrut să înlocuiască o butelie

oncluziile inițiale arată că explozia a avut loc în momentul în care personalul înlocuia o butelie de gaz goală în bucătăria unui restaurant din districtul Nazilli din Aydin.

O persoană a fost deja reținută. Patru dintre oamenii care și-au pierdut viața în explozie erau femei și trei erau copii.

Pompierii, angajații din sănătate și poliția au fost trimiși la fața locului, a precizat Demiroren, adăugând că incendiul provocat de explozie a fost stins.

Presa a relatat că în urma exploziei a avut loc un incendiu la restaurant, care se află pe o stradă aglomerată. Imaginile au arătat mașini de pompieri și ambulanțe la fața locului.

author avatar
Andrei Ștefan
588 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce butelie nesimtita este asta??? Orice butelie trebuie sa aiba un megafon incorporat la care sa se auda Allahu Akbar inainte de explozie.Avem noi un kit kamikaze de vanzare…la oferta…se instaleaza plug&play cu magnet pe orice butelie si are o voce extrem de sexy in difuzoare zici ca este LadyGAGA…AllahuAkbarr…san ni ichi Kaboooooooom

  2. „…arată că explozia a avut loc în momentul în care personalul înlocuia o butelie de gaz goală în bucătăria unui restaurant …”
    Practic butelia respectiva era un fel de cutit foarte taios care nu avea lama si ii lipsea doar manerul…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger