AcasăȘTIRI EXTERNECasa Albă a luat foc! Președintele, surprins cu două tinere pe insula...

Casa Albă a luat foc! Președintele, surprins cu două tinere pe insula privată a unui afacerist controversat! Crimă sau sinucidere?

Bill Clinton

Dezvăluiri incendiare legate de numele fostului lider de la Casa Albă au devenit publice, după ce mai multe documente au ajuns în atenția instanței, în cazul afaceristului Jeffrey Epstein.

Miliardarul a murit vara trecută, într-un spațiu de detenție din New York, în așteptarea procesului care îl viza, pentru acuzațiile de abuz sexual și trafic de minori ce îi fuseseră aduse, dosar care continuă să aibă ecouri.

Mai nou, s-a aflat că o femeie pe nume Virginia Giuffre susține că fostul președinte american Bill Clinton l-ar fi vizitat pe Jeffrey Epstein, pe insula privată din Caraibe a acestuia din urmă. Acolo unde se aflau și două tinere din New York, pe care Giuffre nu le-ar fi cunoscut, conform nypost.com. Și că la acel moment ar fi fost pe insulă și Ghislaine Maxwell, fosta mână dreaptă a lui Epstein, cea care, la începutul lunii, a fost arestată de FBI în dosarul cu pricina.

Potrivit mărturiei femeii, care s-a arătat surprinsă să îl vadă pe Clinton pe respectiva insulă, fostul președinte ar fi stat la reședința privată a afaceristului american. ”Îmi amintesc că l-am întrebat pe Jeffrey ce făcea Bill Clinton aici (pe insula – n.n.), iar el (…) a spus că are o datorie față de mine”, a susținut Giuffre.

De parcă nu ar fi fost suficient, femeia a mai dezvăluit un amănunt incendiar. Întrebată dacă „Orgiile sexuale aveau loc cu regularitate pe insula lui Jeffrey?”, femeia a răspuns scurt: „Da”.

 

author avatar
Andrei Coman