AcasăȘTIRI EXTERNEA așteptat 50 de ore pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei...

A așteptat 50 de ore pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a!/Imagini LIVE de la Westminster Hall

(sursa foto: The Royal Family/Twitter)

De când s-a aflat că regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, britanicii au ales să-i aducă un ultim omagiu celei care a condus națiunea timp de 70 de ani. Un număr impresionant de oameni s-au recules deja la catafalcul reginei.

Prima persoană care a adus un omagiu reginei la Westminster Hall a spus că experienţa a ajutat-o să facă faţă morţii soţului ei.

Femeia – care și-a pierdut soțul în februarie – a stat la coadă nu mai puțin de 50 de ore, pe Albert Embankment, titrează The Independent. Totul, pentru a ajunge la sicriul reginei.

Ce făcea femeia când a aflat vestea morții Reginei

Vanessa Nanthakumaran are 56 de ani și e din Harrow, nord-vestul Londrei. Aceasta a discutat, joi, cu jurnaliştii de la PA, după ce a ajuns să îi aducă un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

(sursa foto: captură site independent.co.uk)

Femeia a mărturisit în ziua de 8 septembrie, că pregătea mâncare pentru cei dragi, pentru o pomenire de șapte luni a soțului, când a aflat că s-a stins regina Elisabeta.

„Mi-am pierdut soţul în februarie şi (văzând sicriul Reginei) m-a ajutat să depăşesc doliul. Mă ajută în a procesa durerea pierderii soţului meu”, a mărturisit femeia.

„Sunt atât de privilegiată că această oportunitate a fost oferită publicului. Îmi voi aminti de asta toată viaţa”, a mai spus Nanthakumaran, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
246 afisari

6 COMENTARII

  1. Ce au de facut acesti sclavi naivi si spalati pe creier care respecta o familie care au distrus jumatate din planeta ,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger