AcasăȘTIRI EXTERNEMario Iorgulescu, bine-mersi în Italia, şi-a reactivat Instagramul şi are chef de...

Mario Iorgulescu, bine-mersi în Italia, şi-a reactivat Instagramul şi are chef de vorbă: „Sunt înconjurat de oameni cu probleme psihice”

Condamnat la aproape 16 ani de închisoare, Mario Iorgulescu ar putea să nu stea nici măcar o secundă după gratii. Motivul?

Mario Iorgulescu rupe tăcerea la 3 ani distanţă de la accidentul din Bucureşti, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa. Fiul şefului LPF se află şi acum internat în Italia.

Se pare că tânărul se simte mai bine, iar în urmă cu doar câteva ore el a decis să-și reactiveze contul de Instagram, acolo unde a făcut imediat și câteva postări prin care le cerea iertare tuturor, dar în special lui Dumnezeu.

Spune că s-a bătut în spital

Mario Iorgulescu a dispărut din țară și spune că se află la o clinică psihiatrică din Italia, unde nu se simte deloc bine.

Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice.

Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.Mi se pune pata pe câte cineva, m-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Am nevoie de îngrijiri medicale permanente, dar nu am inventat boala așa cum cred procurorii. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni”, a spus Mario Iorgulescu pentru fanatik.ro.

Acuză că şi victima era drogată

Victima era și ea drogată. Actele le are și avocatul meu. Dar acum nu pot vorbi cu el, nu am numărul lui și sunt certat cu ai mei. Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni, iar cu mama m-am certat aseară.

Mă tot cert cu ei de trei ani de zile, în fiecare zi aproape. Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia.

Am niște bani pe lună pe care îi bagă părinții într-un cont de aici și primesc ajutoare din partea statului italian. Asta mă mai ajută pentru cumpărături și ce mai îmi trebuie.

Dar, în rest… Nu pot lua hotărâri, nu pot pleca din clinică fără acordul tatălui meu, are tutelă totală acordată de statul italian”, a mai zis Mario Iorgulescu.

author avatar
Andrei Ștefan
980 afisari

7 COMENTARII

  1. Vrajeala ! Bolile nu pot fi tratate in Romania…. bolile pishice se pot trata oriunde, ca doar nu il opereaza pe creier..Ii da tratament.
    Observ insa ca scrie coerent, logic si e bine merci…
    Asteapta sa se prescrie.
    Asa e cand parintii au bani si platesc pe toti, de sus in jos ,pentru a l salva de inchisoare.

  2. Bai mario, bai ratatule ordinar, ai noroc ca te cheama iorgulescu, si tatal tau i-a platit pe toti koruptii din bukalistan care trebuie, ca altfel mancai bataie in puskarie in BUkale in fiecare zi, bai latraule nazist imputit !! Lasa vrajeala, mai bine faci inca o linita cu Mutu, sau cu ratatul ala mai mic al lui Mutu, ca toti sunteti experti in trasul de liniute 🙂 Chiar speram sa innebunesti de tot, timpul inca nu este pierdut, sau sa te trimita italienii aia nazisti la ceva excursie tematica prin Donbass, sa te invete salbaticii aia ukro-na-zi cum se face traficul adevarat de faina de tip 000 🙂

  3. Vrajeli cat cuprinde, in primul rand ca ar avea ceva la cap. A cerut Romania extradare?

  4. Acest gunoi infractor care trebuie sa stea la puscarie un drogat iar Gino total lui un alcoolist corupt

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger