AcasăȘTIRI EXTERNEMarine Le Pen aruncă Europa în aer! Ce se va întâmpla cu...

Marine Le Pen aruncă Europa în aer! Ce se va întâmpla cu Franţa, dacă ea devine preşedinte. Putin jubilează deja!

Marine Le PenMarine Le Pen aruncă Europa în aer! Ce se va întâmpla cu Franţa, dacă ea devine preşedinte. Putin jubilează deja!

Marine Le Pen, care candidează pentru funcţia de preşedinte al Franţei din partea partidului Rally National, a promis că, dacă va câştiga, va lua măsuri pentru retragerea ţării din NATO.

Ea a subliniat că apărarea patriei şi a intereselor vitale nu pot fi delegate şi doar armata franceză ar trebui să protejeze Franţa şi interesele acesteia.

Se va retrage Franţa din blocurile militare?

Potrivit lui Marine Le Pen, Franţa trebuie să se retragă din blocurile militare şi să îşi protejeze propriile interese.

Ne vom retrage din Comandamentul Comun al NATO, astfel încât să nu mai putem fi târâţi în conflictele altora”, a spus Le Pen. „În această lume, ţara noastră trebuie să aibă o voce puternică.

Francofonia, în special în Africa, trebuie să fie unul dintre vectorii de influenţă. Trebuie să ne apărăm liber interesele, să renunţăm la logica militantă a blocurilor şi să revenim la strategia egalităţii care a făcut ţara noastră mare”, a subliniat Marine Le Pen.

Franţa a pus bazele NATO

Ieşirea Franţei din Alianţă ar fi cu atât mai surprinzătoare cu cât această naţiune a stat la originea Tratatului Atlanticului de Nord, care a pus bazele NATO.

În 1966, prin decizia lui de Gaulle, care era atunci preşedinte, Franţa s-a retras din comanda militară a NATO, păstrându-şi prezenţa doar în structura politică a organizaţiei în contextul conflictului cu Statele Unite.

Alianţa Europeană a Naţiunilor Partea de politică externă a discursului lui Le Pen a fost, de asemenea, dedicată viitorului Franţei în Uniunea Europeană. Ca şi în 2017, ea a susţinut din nou restructurarea comunităţii în favoarea unei suveranităţi mai mari a ţărilor sale membre.

Veşti proaste pentru imigranţi

Este la latitudinea francezilor să decidă cine populează Franţa. Depinde de francezi să spună cine poate deveni francez. Această imigraţie este o imigraţie de colonizare, ea va fi ireversibilă.

Întreaga Europă ne priveşte şi ne aşteaptă”, a precizat ea, amintind de liderii europeni care o susţin, precum Viktor Orban.

Conform sondajelor din Hexagon, preşedintele Emmanuel Macron are şanse mari de realegere. Cea mai apropiată rivală a actualului lider este Marine Le Pen.

Pe locul al treilea se află candidata republicană Valerie Pekress. Locul al patrulea în primul tur, potrivit previziunilor Ipsos, îi va reveni politicianului de extremă dreapta Eric Zemmour. Alegerile prezidenţiale din Franţa vor avea loc în aprilie 2022.

author avatar
Andrei Ștefan
726 afisari

5 COMENTARII

  1. Baba asta urâtă a mai candidat de cîteva ori? Chiar nu s-a săturat de bătaie?
    Sau este masochistă?

  2. Individa știe foarte bine ce spune și de ce: ca să iasă cine trebuie adică Macroul gerontofil.

  3. „Putin jubilează deja!”? Ha?? Ai scris cumva la Libertatea sau la Click, prietene? PUTIN JUBILEAZĂ DEJA????? Voi n-aveți un redactor-șef pe-acolo, care să vă dea peste unghii când scrieți enormități din astea? Sau sunteți un conglomerat de indivizi care înșiră fiecare ce vrea p…a lui pe foaia asta, ca pe febe, fără nici măcar o amărâtă de ședință de redacție în prealabil?
    Cum să spui, mă, că „Putin jubilează deja”?? E atât de profund aiurea afirmația asta, încât nu are cârlig nici măcar la vreun lopătar de rahat de la grădina zoologică! De unde dracu’ știi tu că Putin „jubilează”? Ți-a spus el? E prietenul tău? Ți-a dat SMS? Și de ce jubilează Putin, mă? Că babeta asta care se screme să stoarcă din ce-a fost tac-su scoate pe gură niște tâmpenii demne, mai curând, de un bețiv care face politică pe fața de masă de la cârciumă? Și tu, ziaristu’ lu Pește, pui ASTA în titlu?? Bă, voi (mai) știți ce-nseamnă să fii jurnalist, mă? Ați știut vreodată? Sau v-a spus cineva că a fi jurnalist înseamnă să-nșiri cretinisme de-astea, în ideea că „lasă, bă, că are cârlig titlul la fraieri și-o să dea click să deschidă materialul ăsta inept care oricum nu valorează nici un ban găurit”.
    Sfinte Sisoe… acum 15 ani n-ajungeai să faci nici măcar curat în redacție cu tâmpenii de-astea…

  4. O sa iasa zanatica asta presedintele Frantei cind or face plopii pere si rachita flori ! Ce dracu , suferiti de naivitate ?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger