AcasăȘTIRI EXTERNEMarinarii luaţi prizonieri pe Insula Șerpilor s-au întors acasă. Cum au reuşit...

Marinarii luaţi prizonieri pe Insula Șerpilor s-au întors acasă. Cum au reuşit să scape?

militari insula serpilorMarinarii luaţi prizonieri pe Insula Șerpilor s-au întors acasă. Cum au reuşit să scape?

Prizonierii de război din Insula Șerpilor au fost eliberați în urma unui schimb făcut între Ucraina și Rusia.

„Joi, din ordinul președintelui Zelenski, a avut loc primul schimb de prizonieri de război. Zece militari ai noștri au fost eliberați în schimbul a 10 ocupanți capturați”, a postat pe Telegram Iryna Vereshchuk, viceprim-ministru – ministru pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar de Ucraina.

Marinarii erau crezuţi morţi

În urma acestui schimb, 19 marinari ucraineni de pe nava de salvare Sapphire, capturați de ruși în timp ce încercau să ia militarii ucraineni de pe insula Zmiinyi (Insula Șarpelui), se întorc acasă, notează Ukrinform.

Informaţiile iniţiale arătau că, în 24 februarie, treisprezece poliţişti de frontieră au murit apărând Insula Şerpilor, din Marea Neagră, iar teritoriul, cel mai sudic punct al Ucrainei, ar fi fost capturat de forţele ruseşti.

Poliţiştii aflaţi la post au refuzat să se predea şi au înjurat nava rusă care i-a somat, potrivit unei înregistrări audio.

Suntem o navă militară rusă. Repet: suntem o navă militară rusă. Vă sugerez să lăsați armele jos imediat pentru a evita o vărsare de sânge și decese nejustificate.

Dacă nu, veți fi bombardați. Repet: suntem o navă miltară rusă și vă propun să lăsați armele jos. Dacă nu, veți fi atacați. Ați înțeles? Să vă ia .. (dracu)!

Lua-v-ar … (dracu!) cu nava voastră rusă”, ar fi sunat dialogul.

author avatar
Andrei Ștefan
939 afisari

9 COMENTARII

  1. Adevarul va sta in gat, dar gatul vostru va sta in streang pentru complicitate la crime impotriva umanitatii !
    In foarte scurt timp Palariile Albe vor pune in functiune sistemul EBS si va intrerupe toate comunicatiile de pe planeta: internet, telefon, radio, pentru a opri MINCIUNA propagata de Mass-media vanduta Cabalei.
    In primele 3 zile este posibil ca si energia electrica sa fie intrerupta peste tot sau in tarile unde Cabala isi are cuiburi de reptilieni in care se ascund. Apoi, in urmatoarele 7 zile Legea Martiala va intra in vigoare in toate cele 209 tari semnatare ale legii NESARA/GESARA din 2015. Armata Internationala va fi prezenta in toate cele 209 tari si va lichida cuiburile de satanisti. Cetatenii vor fi obligati sa stea in case pentru a nu incurca activitatea armatei. Armata va aduce apa, mancare si medicamente celor care si-au terminat proviziile. In cele 7 zile se va difuza pe tv, pe orice canal, un documentar de 8 ore care sa va repeta de 3 ori pe zi timp de 7 zile. Acest documentar va trezi omenirea la realitate, pentru ca oamenii vor vedea
    ADEVARUL despre Reptilieni, Mafia Khazera, 9/11, razboiul din Ucraina, programarea celor 3 razboaie mondiale si istoria adevarata a omenirii. Chiar si IDIOTII care sunt majoritari pe acest pamant, se vor trezi la realitate dupa ce vor vedea acest documentar. La inceputul celor 7 zile se vor primi 7 mesaje pe telefon de la Comandantul Palariilor Albe Donald Trump, adevaratul presedinte al noii republici restaurate America, cel care a castigat alegerile din 2020 cu 80 744 263 de voturi. Mesajele vor fi in limba tarii din care este ciumpalacul care le primeste. Ca semn ca acest moment se apropie este faptul ca va fi anuntata mortea Reptilei Angliei, despre care presa vanduta spune deja ca se simte rau, ca merge in carucior…bla, bla, bla.
    Organizatia satanista UE nu va mai exista dupa cele 10 zile, iar 34 de cladiri satanice din intreaga lume, inclusiv palatul Bukingam, Vaticanul si cladirea Parlamentului European vor fi distruse.Razboiul din Ucraina se tremina.Putin si-a facut datoria si a distrus laboratoarele unde se faceau arme biologice, a eliberat copiii rapiti pentru trafic de copii, a blocat conturile satanistilor Biden, Clinton si a altor reptile, a distrus reteaua de traficanti de arme si trupele de nazisti.Zelensky va fi arestat, judecat si spanzurat de Tribunalul Militar International pentru Crime impotriva umanitatii, asa cum vor fi judecati si spanzurati si ceilalti criminali care au facut si inca fac GENOCID cu vaccinul ucigas. Complicii lor: medicii, ziaristii, IT-istii si alte scursuri, vor primi inchisoare sau chiar streang, in functie de gravitatea faptelor lor.
    Pana la Pastele ORTODOX toata mascarada se va incheia cu victoria BINELUI, ADEVARULUI si OMULUI creat de DUMNEZEU. Pentru satanisti si reptilieni pandemia de catuse si streang abia incepe.Golanul Satana va rade de ei dupa ce i-a folosit ca pe niste IDIOTI folositori.

  2. Oare ce va zice analistul ” militar ” de jocuri de război, comentate cu mare însuflețire, cu participarea unui gheneral al bravei noastre aviații , cu avioane care cad ca muștele, de aceasta finalitate a nemaipomenite bravura a soldaților ucrainieni, deciși sa lupte până după moarte pentru a stopa invadatorul. Cu câta patima ne prezenta acest episod de bravura, când in realitate, soldații despre care se face vorbire au ales calea logica, murim degeaba, rușii tot o sa ocupe insula, mai bine ne predam, un soldat mort nu folosește nimănui, doar propagandei. Si cate asemenea știri false, grosolan de false, ne sunt prezentate zilnic.

  3. Promit sa nu mai postez nicio informatie pentru ca am constatat ca romanii sunt
    IDIOTI SPALATI PE CREIER, si oricate argumente le-ai aduce ei nu au decat un neuron obosit cu tembelizorul si nu pricep nimic.
    Habar nu au pe ce lume traiesc si vor muri PROSTI, asa cum ii vor satanistii: PROSTI si MORTI !
    Isi merita soarta de SCLAVI !!!

  4. @Anonim
    Interesant ce afirmi, insa nu cumva puterea progresista actuala e atat de bine inradacinata incat sa nu poata fi rasturnata atat de usor? De unde forta necesara pentru asta? Ca nu prea se vede.

  5. O mostra de cat pret trebuie pus pe stirile despre conflictul din Ucraina. Cat jurnalism autentic se mai face ? Sub 10%.

  6. Dlui CHIRIAC, analist politic – adevarul iese la suprafata! Interventia lui CHIRIAC la A3, cand s-a vehiculat stirea ca soldatii de pe inula Serpilor au fost ucisi a fost o mizerie. A mintit cu o nerusinare insuportabila. Sa-ti fie rusine anal-istule CHIRIAC!
    SUNT IMPOTRIVA VIOLENTEI, A RAZBOIULUI, DAR ACESTEA TREBUIE CONDAMNATE IN TOTALITATE. DACA TACEM CAND UNII COMIT CRIME SI NU TACEM CAND LE COMIT ALTII SUNTEM PARTASI LA CRIMA. IN 1999 IN SERBIA AU MURIT 87 DE COPII, 2000 RANITI! A PROTESTAT CINEVA? IN IRAQ, IN AFGANISTAN, IN LIBIA NU SE STIE CATI CIVILI AU MURIT. VICTIME COLATERALE! A FOST CINEVA ADUS IN FATA TPI PENTRU ACESTE CRIME? NU. NU SUNT PRO-RUS, DAR DACA JUDECAM CU DUBLU STANDARD, MARILE PUTERI VOR UCIDE IN CONTINUARE STIIND CA SUNTEM DEZBINATI.
    DIN PACATE UCRAINA A FOST MINTITA DIN 2008 CA VA FI ACCEPTATA IN UE SI NATO SI FOLOSITA DREPT BAT BAGAT PRIN GARD SA SUPERE URSUL. OBIECTIVUL ESTE DE DISTRUGERE A RUSIEI FARA A SE TINE CONT CA ESTE DISTRUSA UCRAINA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger