AcasăȘTIRI EXTERNEMaria Grapini o atacă pe Ursula von der Leyen din cauza implicării...

Maria Grapini o atacă pe Ursula von der Leyen din cauza implicării în alegerile din Italia. Scandal la vârful UE!

Maria Grapini

Maria Grapini a vorbit despre rezultatul alegerilor din Italia şi a dat vina pe președintele Comisiei Europene. Europarlamentarul a transmis acest mesaj fâcând o nouă greșeală gramaticală.

“Rezultatul votului din Italia a fost influienţat (forma corectă fiind ‘influențat’) de preşedinta Comisiei Europene, din punctul meu de vedere!”, a scris Maria Grapini pe Facebook.

Ursula von der Leyen ameninţase că va tăia fondurile Italiei

Europarlamentul a criticat-o pe Ursula von der Leyen pentru că a transmis că va tăia fondurile europene pentru Italia dacă alegerilor vor fi câștigate de dreapta extremă.

În perioada votului si-a permis ( presedinta CE) sa anunte public ca, daca va castiga dreapta extrema, Italiei i se vor taia fondurile europene.

Dupa ce cu doua saptamani in urma aceasta doamna care nu a inteles care si cat îi sunt atributiile,trimitea cetatenii cu facturile care nu le pot plati la Putin, de parca cetatenii cu cele mai mici venituri ar fi mentinut dependenta gazelor de Rusia, iata ca recidiveaza si face declaratii auritoare! In primul ca ea nu poate “taia” fonduri sau da fonduri din bugetul UE ci poate doar propune.

În al doilea rând nu poti sa pretinzi si sa conditionezi alocarea fondurilor europene de functionarea statului de drept si tu sa nu respecti votul cetatenilor dintr-o tara!

Si in al treilea rand nu te pronunti( ameninti) in perioada votului! Sper sa se bucure doamna Ursula Von der Leyn de prima motiune de cenzura a unui presedinte al CE din istoria UE”, scrie Grapini pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan