AcasăȘTIRI EXTERNEMarea Resetare, decisă la Davos! Noua Ordine Mondială preia puterea în toată...

Marea Resetare, decisă la Davos! Noua Ordine Mondială preia puterea în toată lumea

Cu Joe Biden la Casa Albă, America s-a întors în barca adepților teoriei încălzirii globale și semnează din nou Acordul de la Paris. Cu China acceptând să promită reforme puternice referitoare la respectarea standardelor stricte de emisii CO2, acum Forumul Economic de la Davos și-a putut dezveli mărețul plan denumit Marea Resetare. Nimeni și nimic nu mai stă în calea Elitei, Noua Ordine Mondială este pregătită să preia puterea în toată lumea!

La Davos nu s-a făcut nicio greșeală, tot ce s-a vorbit a fost parte din agenda planificată de atâția ani de marile familii conducătoare ale finanței mondiale. Unii numesc vremurile astea „sfârșitul statului național suveran”, alții, David Rockefeller, le-au spus „crearea unui singur guvern mondial”. Dar botezul i l-a dat George H. W. Bush, în 1990, când a decretat că vine Noua Ordine Mondială.

„Avem o singură planetă și știm că schimbările climatice ar putea fi următorul dezastru global, cu consecințe și mai dramatice pentru omenire. Trebuie să scăpăm economia globală de emisiile de carbon în această scurtă fereastră rămasă și să aducem din nou gândirea și comportamentul nostru în armonie cu natura”, a declarat Klaus Schwab în deschiderea adunării de la Davos. Schwab este „părintele” Forumului Economic și protejatul lui Henry Kissinger, din perioada Harvard.

Ultima dată când acești sforari au făcut ceva similar a fost în 1939, chiar în ajunul celui de-Al Doilea Război Mondial. Atunci, Fundația Rockefeller a finanțat un grup de strategie top secret care lucra în cadrul Consiliului de Relații Externe, din New York, plasat sub conducerea geografului Isaiah Bowman, de la Universitatea Johns Hopkins. Înainte ca tancurile Panzer să pună șenilele peste Polonia, Elita plănuia o lume postbelică cu SUA drept singurul învingător și unica putere hegemonică globală.

Acum, aceleași familii atotconducătoare se îndreaptă spre crearea următoarei generații care va instaura dominația globală. I se spune Marea Resetare și deja are binecuvântarea tuturor liderilor politici, a monarhilor, dar mai ales a Papei, iezuitul Francisc.

În 2016, Klaus Schwab publica o carte în care vorbea despre modelarea viitorului celei de-a 4-a revoluții industriale. În ea, PR-ul Elitei descrie schimbările tehnologice care vin – tehnologia 5G, telefoanele inteligente, Internetul lucrurilor și Inteligența Artificială. Toate astea vor fi interconectate la viața noastră și în același timp datele personale vor fi centralizate în corporații private precum Google sau Facebook, care au misiunea de a ne monitoriza fiecare respirație.

Iată ce a grăit acum la Davos: „Ceea ce va duce la a 4-a revoluție industrială este o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice. Printre aceste tehnologii de fuziune se numără microcipuri implantabile active”.

Aspectul confuz este dat și de multitudinea de grupuri frontale, ONG-uri și programe care au același obiectiv comun: controlul drastic asupra fiecărui membru al societății în numele sustenabilității. Covid-19 a fost doar începutul, declicul care a adus schimbarea.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.819 afisari

2 COMENTARII

  1. SUA numai în basmele românești mai reprezintă o putere mondial
    La ora actuala SUA produce Pepsi, si Mc Donald

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger