AcasăȘTIRI EXTERNEManipulare totală! Doar 6% dintre decese, cauzate de noul coronavirus! Dezvăluirile sunt...

Manipulare totală! Doar 6% dintre decese, cauzate de noul coronavirus! Dezvăluirile sunt incredibile!

Un raport recent al Centrului pentru Controlul Bolilor (Center for Disease Control and Prevention – CDC), din Statele Unite, arată cum, în perioada pandemiei, doar 6% din numărul total de decese au fost raportate ca fiind cauzate exclusiv de Covid-19! Sunt dezvăluiri incredibile făcute chiar de oficialii DSP-ului american, dar pe care mare parte din mass-media „mainstream” a omis să le prezinte publicului, ca să nu mai vorbim despre a dezvolta subiectul. Și, totuși, informația este uluitoare căci, în cifre absolute, avem așa: din cele 161.392 de decese înregistrate, doar 9.700 sunt atribuite exclusiv noului coronavirus!

Moartea a aproximativ 161.000 de americani a ridicat un semn de întrebare în întreaga lume: sunt cifrele într-adevăr reale sau este doar o Apocalipsă stârnită de cei aflați la putere? Dintr-un total de 368.449 de cazuri provocate de noul coronavirus, se pare că foarte mulți pacienți din SUA erau deja diagnosticați cu alte boli și afecțiuni grave, de la cele respiratorii si cele cardiovasculare până la obezitate, Alzheimer, insuficiență renală etc.

Noile date CDC arată că, dintre acei americani care au murit în ultimele șapte luni, doar 6% au murit din cauza virusului. Ceilalți 94% au avut co-morbidități serioase, prezentând un risc mai mare de deces în rândul americanilor și, cu siguranță, un factor esențial în accentuarea acestora a fost redirecționarea oamenilor bolnavi la casele lor.

Carantinarea – un joc politic

Ceea ce a făcut virusul Wuhan a fost să atace persoanele care prezentau deja cu un risc ridicat, ceea ce face orice tip de virus, de altfel. În prezent, această problemă „s-a rezolvat” prin sechestrarea persoanelor cu risc ridicat. În loc să îi protejeze pe cei vulnerabili (bătrânii din aziluri și cei cu co-morbidități),“experții” în sănătate au recomandat consemnarea la domiciliu și izolarea tuturor, determinând, astfel, un larg spectru de afecțiuni non-covid, precum depresia și tentativele de suicid, și refuzându-le oamenilor șansa unei descoperiri timpurii a cancerului, de exemplu, și deschizând larg poarta șomajului, alcoolismului, drogurilor și sărăciei generalizate.

La începuturile pandemiei, sub impactul imaginilor terifiante din Wuhan (foarte bine regizate de chinezi), americanii s-au panicat și au reacționat totalmente exagerat. Privind retrospectiv la acele prime săptămâni de pandemie, planul era tocmai să nu reacționeze , ci să suporte două săptămâni de stare de urgență pentru a aplatiza curba statistică a îmbolnăvirilor.

Întrucât curba s-a aplatizat, iar America a învățat cum să trateze boala și a descoperit că cea mai mare parte a populației este mai puțin vulnerabilă la virus decât se credea, ar fi trebui ca toată lumea să se reîntoarcă la normalitate. În schimb, săptămânile au devenit luni, iar lunile s-au transformat în mare parte într-un an, statele rămânând blocate pe termen indefinit.

Când se va alege praful de anul 2020, trebuie acceptat faptul că Statele Unite au închis deja cea mai mare economie din lume, că guvernanții din cele mai afectate state au emis ordine executive transformând spitalele și centrele de îngrijire medicală în capcane mortale și că, în cele din urmă, au crescut semnificativ decesele cauzate de boli altfel tratabile.

Evident este că principalul motiv pentru care aceste state nu au pus încă frână panicii de Wuhan este ca oamenii oportuniști să se folosescă de această pandemie în scopurile lor politice.

Panica instaurată în societate

Într-o postare recentă pe Facebook, Gheorghe Piperea, avocat și profesor de drept comercial, a adus în prim-plan o nouă perspectivă pentru situația actuală din întreaga lume, făcând referire atât la impactul terifiant al mass-mediei asupra societății, cât și la interesele politice și economice ai marilor tehnocrați.

„Văzând că mass-media main-stream nu a părut șocată de aceste cifre (ba, dimpotrivă, în cazurile rare în care au făcut referire la ele, l-a făcut vinovat pe Trump pentru asta – cică încurcătura a fost cauzată de decizia președintelui SUA de a pretinde comunicarea primordială a cazurilor de Covid-19 la administrația prezidențială, și nu la CDC). Evident, presa noastra nu zice nimic – cum ar putea, de vreme ce agenda este impusă de GCS și de Johannis, iar reclama pentru cei 50 mil. de euro trebuie să curgă?” a spus Piperea.

„Peste tot în lume, chiar și în cele mai puternice democrații, “experții” medicali s-au înșelat, au creat și întreținut panica, iar panica a fost utilizată în scopuri care nu au nicio legatură cu sănătatea și siguranța noastră, ci cu interesele politice și economice ale overlorzilor sistemului. Dimpotrivă, “eforturile” autorităților nu au făcut decât să agraveze până la niveluri fatale boli tratatabile, să infecteze psihologic mintea și sufletul oamenilor și, cel mai grav, să distrugă afaceri, cariere, locuri de muncă și vise pentru a profita celor puțini, de la butoane, care s-au folosit de orgoliile și lăcomia tehnocraților medicali pentru a face profit și a-și consolida controlul asupra societății și asupra individului. Pentru a re-edita omul și a-l remodela. Pentru a atinge mult-doritul țel social al tuturor inginerilor sociali și al dictatorilor feroce: omul nou-normal.

Culmea sarcasmului este ca nou-normalii au fost convinși să creadă toate prostiile acestor încuiați orgolioși și să interzică oricui să se pronunțe pe chestiunea pandemiei, chestie care, cică, ar fi de competența exclusivă a “experților”, a concluzionat acesta.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
1.964 afisari

6 COMENTARII

  1. Se știau aceste lucruri dar e bine să treziți cât mai multă lume. Psihopații Gates, Fauci, Tedros etcetera și executanții lor locali – din fiecare țară în parte – trebuie băgați în pământ, până nu ne bagă ei pe noi, pe părinții și pe copiii noștri.

    • Unde si cind ”se stiau” ?!
      Atunci de ce milioane de romani isi poarta ingroziti botnita pe strada si se clatina de atita respirat co2 ?
      Sau, de ce nu vezi un rind in ”presa” romaneasca ?
      Sau, de ce nu vezi o replica a lui rahat, manivela, organ, iohaniss s.a. ?

  2. Când spun că se știau mă refer la faptul că, pentru unii dintre noi, astea nu sunt noutăți, pentru că am știut să ne informăm și nu am stat, ca decerebrații, cu gura căscată la ” autorități ” și ” experți ”. Că cei mai mulți asta au făcut, e alta.

  3. NU va raspunde nimeni pentru acest genocid. Vad ca evreii ii vineaza si acum pe cei care mai traiesc si au participat. De ce nu incep rrprocesele penale legate de abuzurile facue?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger