AcasăȘTIRI EXTERNEMaghiarii blochează armele ruşilor. Lovitură pentru Putin, de la "prietenul" Viktor Orban

Maghiarii blochează armele ruşilor. Lovitură pentru Putin, de la „prietenul” Viktor Orban

vladimir-putin-viktor-orbanMaghiarii blochează armele ruşilor. Lovitură pentru Putin, de la "prietenul" Viktor Orban

Maghiarii i-au anunţat pe ruşi că nu vor permite tranzitul de arme prin Ungaria, cu destinaţia Moscova. „Pentru a menţine securitatea în ţară”, a afirmat ministrul de externe Peter Szijjarto, în timpul unei vizite în Kosovo.

„Motivul luării acestei decizii este acela că astfel de transporturi ar putea deveni ţinte ale unor acţiuni militare ostile şi noi trebuie să asigurăm securitatea Ungariei şi că nu vom fi atraşi în acest război”, a declarat Szijjarto după întrevederea cu ministrul de externe al Kosovo, Donika Gervalla.

Şi Elveţia a sancţionat Rusia

Elveția va adopta măsurile dispuse de Uniunea Europeană și va îngheța activele rușilor sancționați de blocul comunitar pentru invazia Ucrainei, a anunțat luni guvernul acestei țări neutre.

Având în vedere intervenția militară a Rusiei în Ucraina, Consiliul Federal a luat în data de 28 februarie decizia de a adopta pachetele de sancțiuni impuse de Uniunea Europeană (Rusiei) pe 23 și 25 februarie”, au spus elveţienii.

author avatar
Andrei Ștefan
1.399 afisari

3 COMENTARII

  1. Dupa Ungaria si e o surpriza Elvetia. Ei au de dat multi bani de razboi uniunii de la al doilea razboi. Acolo si-au dus toti banii nemti rusi evrei francezi…. Apoi au murit si banii?Au tezaure.
    Acum mai e o tara cheie.
    China trebuie sa se hotareasca.
    Pe ce drum merge?
    Ori ia atitudine… ori merge cu domnul Adolf Putin.
    Aci nu mai e abținere ca la Onu.

  2. Și România trebuie sa se implice stric în operațiuni umanitare, hrana, medicamente și cazare, fără armament, nu este războiul nostru, nu avem ce cauta acolo cu armament, sper ca, clasa politica sa aibă un pic de minte și diplomație și sa nu ne târască într, un conflict

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger