AcasăȘTIRI EXTERNEMaghiarii au distrus porumbul din Ungaria. Ce au găsit în el când...

Maghiarii au distrus porumbul din Ungaria. Ce au găsit în el când l-au testat, s-au speriat!

Autorităţile de la Budapesta au decis distrugerea a 29 de tone de porumb importat din Ucraina. De ce? Pentru că l-au testat şi au descoperit în el toxine și OMG-uri.

Ministrul ungar al agriculturii a ordonat în februarie controale stricte ale calității și siguranței lanțului alimentar pentru cerealele care intră în Ungaria din Ucraina. Inspecția, coordonată de Oficiul Național pentru Siguranța Lanțului Alimentar (Nébih), acoperă întregul teritoriu al Ungariei.

Cum au verificat calitatea grânelor ucrainene?

Specialiştii maghiari în agricultură au efectuat teste de OMG, reziduuri de pesticide și toxine pe probe prelevate din loturile găsite în depozitele de cereale, și au verificat condițiile de depozitare, eventuala prezenţă a dăunătorilor în depozite și trasabilității.

Controalele au vizat nu numai produsele de cereale neprelucrate, ci și făina de grâu de origine ucraineană care intră în Ungaria, suspectată, de asemenea, în ceea ce priveşte calitatea.

Pentru această gamă de produse verificările au vizat conținutul de cenușă, raportat la substanța uscată, conţinutul de cenuşă umedă, grupul valoric al industriei de panificație, conținutul de pesticide și teste radiologice, a precizat Ministerul Agriculturii din Ungaria.

Fermierii români avertizaseră deja

Fermierii români au avertizat de mai mult timp că porumbul adus de ucraineni în țara noastră este atât de toxic, încât nici porcii nu-l mănâncă. Au semnalat că nimeni nu controlează la vamă transporturile din Ucraina, astfel că am ajuns să închidem combinatele de păsări și de porci, din cauza virusurilor introduse în țară.

De asemenea, exasperați de cerealele din Ucraina, ieftine și de proastă calitate, care intră fără niciun fel de control în țara lor, fermierii polonezi au ieșit cu tractoarele în stradă și au blocat punctele de trecere a frontierei cu Ucraina.

author avatar
Andrei Ștefan
57.167 afisari

45 COMENTARII

    • Ungurii n-au cap deloc. Au distrus bunătate de cereale contaminate. Nu puteau să ni le revândă nouă la preț redus? Așa își recuperau o parte din banii cheltuiți. La noi guvernanți bagă orice otravă în organismul românilor. Sunt pline magazinele de produse de panificație fie importate din Ukrania fie preparate cu cereale de la ei. Ce afacere au pierdut ungurii. Cel puțin un șpăgar pe metru pătrat găseau în guvernul României.

  1. reamintim ca una sau mai multe „bauturi carbo gazoase”
    se produc in Respublik Maldovskayia
    pe baza de „sirop de porumb”…..

  2. Ne-au vrajit si ne-au prostit inca o data ca si cu covid petrol etc. Ne spuneau sa la sam Ukraina sa exporte cereale in africa asia etc nu ne-au zis ca o sa ramana in Romania sa ne otraveasca. Altii profita Romania o ia in mana ca de obicei.

  3. Va întorc capul și va baga toate știrile, sa va intoxice mental.Cat de tâmpit poți sa fii ca să cultivi pe scara larga cereale toxice, eu zic sa filtram știrile de rahat din tara asta.

    • Nu trebuie să fii doar tâmpit, trebuue să fii și criminal. Când au făcut „vaccinurile” criminale crezi că au fost proști?! Terenurile agricole din ukraina apartin în cea mai mare parte americanilor, ca și întreaga ukraină iar în americavse cultivă la greu omg- uri toxice. Dacă nu știi nici măcar atâta lucru stai cuminte în banca ta. Asta dacă nu ești în misiune!

        • Nu trebuie să fii doar tâmpit, trebuue să fii și criminal. Când au făcut „vaccinurile” criminale crezi că au fost proști?! Terenurile agricole din ukraina apartin în cea mai mare parte americanilor, ca și întreaga ukraină iar în americavse cultivă la greu omg- uri toxice. Dacă nu știi nici măcar atâta lucru stai cuminte în banca ta. Asta dacă nu ești în misiune!

  4. Trabucel, așa zisul nostru ministru de externe, acest Bogdan Aurescu piticul ficusului de la Cotroceni, sa -si bage în c u r toate produsele agricole ucrainene pe care cu mare ușurință și împotriva bunăstării și sănătății cetățenilor români le-a acceptat și a pe robat cu bucurie și slugărnicie sa fie aduse în România fără reglementări comerciale , fito-sanitate și legislative. Merita admonestat în piața publică și supus oprobriului comunității pe care a tradat-o.

  5. Decidenții țării noastre trebuie acuzați de crimă împotriva propriului popor deoarece au aprobat importurile (fără taxe vamale) de cereale OTRĂVITE provenite din Ucraina.
    Este o chestiune de siguranță națională și, TOATE autoritățile, în frunte cu CSAT, nu spun nimic și nu iau nicio măsură.

  6. DACA ERE INVERS ADICA ROMANIA ATACATA SI UCRAINA TREBUIA SA NE PRIMEASCA NE DADEA PRIN GURA SI NE INPUSCAU DE NE NE VEDEAM NISTE ACTORI IN FRUNTE CU LIDERUL LOR DAR SMECHERI

  7. Copii dragi fiti întelepti !

    Toata Planeta este hranita de zeci de ani cu cereale, legume, fructe, modificate genetic.
    Sunt sute de milioane de bolnavi din cauza aceasta.
    Acum satanele vaccineaza gainile, gâstele, ratzele, etc.si animale cu vaccinul „anticovid”, asa ca cei care n-au acceptat vaccinul ucigas în bratz, îl vor avea în hrana zilnica.
    Oh, ce vremuri apocaliptice tràim!

    Fratilor,

    Cei care aveti possibilitatea sa va cultivati pamântul, nu mai stati pe gânduri !

    Cumparati seminte bio, nu modificate genetic!

    Cine are pamânt în ziua de azi, este BOIER!

  8. Intre timp slugile din echipa cistigatoare ne otravesc pe toti cu cerealele infecte si porumbul toxic ajuns in tara din Ucraina.

  9. Wolf nu Trebue făcut nici un compromis.Bravo lor că au distrus cerealele contaminate.Faptul că nu le au vândut înseamnă că le pasa de sănătatea altora.Despre noi ce sa mai vorbim .Nu ne mai facem bine e clar nici Intr o sută de ani de acum încolo.Daca chiar au făcut chestia asta eu le zic BRAVO .Sunteți singurii din Europa care nu o sugeti

  10. Acum mi am dat seama ! Deunde nu știm ca a făcut înțelegere cu Ursula sa ne otrăvească? Caea o face demult prin diverse acțiuni sa depopolizeze planeta ,ca tot a venit de cateva ori sa vorbească cu Zeleschi, de unde știm ca nu au făcut un acord și pt.asta,de unde știm.

  11. Jean, his mother’s younger sister, arrived at the legislative body luminous and originally on Saturday morning.

    „Hi squirt,” she said. Rick didn’t resent the upon it was a nickname she had prearranged him when he was born. At the in unison a all the same, she was six and deliberation the monicker was cute. They had always been closer than most nephews and aunts, with a normal miniature piece brainwork get ready she felt it was her bit to ease accept misery of him. „Hi Jean,” his mammy and he said in unison. „What’s up?” his mother added.

    „Don’t you two reminisce over, you promised to help me filch some stuff in sight to the storage hut at Mom and Dad’s farm. Didn’t you have in the offing some too Terri?”

    „Oh, I quite forgot, but it doesn’t essentials as it’s all separated in the aid bedroom.” She turned to her son. „Can you usurp Rick?”

    „Yeah,” He said. „I’ve got nothing planned for the day. Tod’s out of village and Jeff is laid up in bed, so there’s no rhyme to lynch out with.”

    As strong as Rick was, it was still a an enormous number of exert oneself to load the bed, case and boxes from his aunts shelter and from his own into the pickup. At the last moment after two hours they were poised to go. Rick covered the load, because it looked like дождь and parallel with had to move a link of the boxes inside the truck background it on the incumbency next to Jean.

    „You’re affluent to participate in to gather on Rick’s lap,” Jean said to Terri, „There won’t be sufficiently office otherwise.”

    „That will be alright, won’t it Rick?” his mother said.

    „Effectively as prolonged as you don’t weigh a ton, and swallow up the intact side of the odds,” he said laughing.

    „I’ll acquire you be familiar with I weigh inseparable hundred and five pounds, unfledged man, and I’m one five foot three, not six foot three.” She was grinning when she said it, but there was a dwarf bit of pride in her voice. At thirty-six, his progenitrix had the main part and looks of a squiffed coterie senior. Although handful extravagant shape girls had 36C boobs that were brimming, undeviating and had such important nipples, together with a number ten ass. Vocation his attention to her portion was not the kindest doodad she could be suffering with done.

    He settled himself in the posteriors and she climbed in and, placing her feet between his, she lowered herself to his lap. She was wearing a unimportant summer put on fancy dress and he had seen only a bikini panty line and bra at the mercy of it. He immediately felt the ardour from her body flow into his crotch area. He turned his mind to the highway ahead. Jean pulled away, and moments later they were on the wilderness method to the lease, twenty miles away.
    https://desiporn.one/videos/11143/desi-mallu-kerala-womanizer-massage-sex-must-watch-indian-kerala-bbc-exclusive-content-vol-1/

  12. Bai Trabucel Ghiocel, bai jidanule de Aiuresku Goldman, unde peesda matii te ascunzi, cand poporul de romanasi si micuta colonie esuata de la Bukale are nevoie de expertiza ta stiintifico-fantastica ? Bai Trabucel, ejti prost ? !! Pacat ca nu au fost mai jmekeri ungurii, trebuiau sa va vanda voua, la toti hotii ordinari din gubern toata productia aia de n tone de cereale, sa va fi zis ca sunt cereale de top, voi sa le fi mancat tot, si a-ti fi dat coltul in 2-3 ani, ca niste pakalici ce sunteti, mai prosti ca aia din Bukale nu gasesti nici in marile democratii din savanele Africii 🙂

  13. deci maghiari au distrus porumbul din ….

    Ungaria sau din Ucraina

    titlul zice una articolul alta, poate schimbați sa intelegem si noi

  14. Ucraina a trimis cereale porumb și grâu în toate tarile
    Ucraina după asa zisul,,,conflict,,,a avut totuși posibilitatea și capacitatea de a trimite toate aceste cereale țărilor europene
    Asta este explicația ,, America conduce acea tara America își vara nasul peste tot totul este controlat de ei și sataniști mondiali

  15. România va fi colonizată de Kazari, dacă nu ne vom deștepta măcar acum , în al XII-lea ceas, dacă mai votați PSD și PNL, se va alege praful de țară noastră ,băăă ,luați de citiți cartea lui Eminescu, Chestiunea Evreiască, ca să vă dați seama, ce politruci ne conduc de două secole încoace, băăă, a-ți râs de Vadim, de Coposu, de Ion Rațiu, râde-ți și acum de patrioți, ve-ți avea ce ve-ți vota în 2024, deșteptați-vă români!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger