AcasăȘTIRI EXTERNECrimă îngrozitoare! Femeie de afaceri, ciopârţită şi dată de mâncare la porci!...

Crimă îngrozitoare! Femeie de afaceri, ciopârţită şi dată de mâncare la porci! Cine este victima

Maria ChindamoMafia italiană acționează ca-n filmele HORROR: femeie de afaceri, ciopârţită şi dată de mâncare la porci

Un caz pe care procurorii italieni încearcă să-l rezolve de aproximativ 5 ani a ajuns la primele concluzii.

Maria Chindamo, o femeie de afaceri din Laureana di Borrello, a dispărut în data de 6 mai 2016, pe când avea 44 de ani. De atunci şi până acum, nici urmă de cea care era antreprenor agricol. Dar un colaborator al justiției italiene, mafiotul Antonio Cossidente, a dezvăluit totul.

Femeia a fost răpită, ucisă și dată de mâncare la porci de către mafia italiană, după ce a fost mărunțită cu o mașină de treierat, scrie Corriere della Sera. Vinovatul? Salvatore Ascone, de 54 de ani, care locuia în vecinătatea victimei.

Femeia a refuzat să renunţe la pământurile ei

Motivul crimei îl reprezintă pământurile Mariei Chindamo, care a refuzat să renunţe la bunurile imobile în favoarea mafioţilor. Femeia a fost, astfel, pedepsită crunt: răpită, ciopârţită şi folosită drept hrană pentru porci.

Criminalul a fost chiar arestat în iulie 2020 pentru o altă faptă și apoi eliberat, în urma unei înțelegeri cu procurorii. Colaboratorul justiției a dat mai multe detalii macabre despre sfârșitul Mariei Chindamo.

Mafioţii au înfometat porcii

Dispariția Mariei Chindamo a avut loc în ziua comemorării sinuciderii soțului ei, care s-a spânzurat la câteva zile după ce cuplul a decis să se despartă. Mafiotul Salvatore Ascone a premeditat totul în amănunt, pentru că a înfometat porcii cu câteva zile înainte de răpirea femeii.

Poliția a răscolit toate fermele din zonă și au verificat zeci de utilaje agricole și mașini pentru a găsi urme de sânge ale femeii, în ultimii 4 ani şi jumătate.

Au fost folosiți inclusiv câini specializați aduși de la Palermo, însă, până la mărturisirea colaboratorului, cazul n-a putut fi rezolvat.

author avatar
Andreea Vlad