AcasăȘTIRI EXTERNEMacron instigă la ură împotriva propriului popor. Primul președinte care împarte țara...

Macron instigă la ură împotriva propriului popor. Primul președinte care împarte țara în vaccinați și nevaccinați

Macron instigă la ură împotriva propriului popor. Primul președinte care împarte țara între vaccinați și nevaccinați

Într-un interviu cu cititorii Le Parisien, președintele Franței, Emmanuel Macron, a stârnit vii polemici după ce a declarat că vrea „să-i enerveze” pe nevaccinați.

„Eu nu sunt pentru a-i enerva pe francezi (…) Ei bine, pe cei nevaccinati, chiar vreau să-i enervez. Și așa vom continua, până la final. Aceasta este strategia”, a declarat Macron.

„Vom pune presiune asupra celor nevaccinați limitând pentru aceștia, pe cât posibil, accesul la activitățile din viața socială”, a continuat șeful statului.

„Imensa vină morală a antivacciniștilor”

„Nu o să-i bag în închisoare, nu o să-i vaccinez cu forța. Și atunci, trebuie să le spunem: din 15 ianuarie nu veți mai putea merge la restaurant, nu veți mai putea merge la o cafea, nu veți mai putea merge la teatru, la film”.

„Aproape toți cetățenii, peste 90%, au aderat” la vaccinare și „este o foarte mică minoritate care este rezistentă”, a adăugat președintele, pentru care „imensa vină morală a antivacciniștilor” este „subminarea a ceea ce este forța unei națiuni”.

„Când libertatea mea amenință libertatea altora, devin iresponsabil. O persoană iresponsabilă nu mai este cetățean”, judecă Macron.

Cu toate acestea, șeful statului a exclus vaccinarea obligatorie și trierea, în serviciile de îngrijiri critice, în detrimentul celor nevaccinați, subiect care se dezbate în mijlocul cazurilor Covid-19 în creștere în Franța.

Declarațiile liderului de la Elysee, făcute la mai puțin de patru luni de la alegerile prezidențiale, au fost criticate de adversarii politici.

„Emmanuel Macron este nedemn de funcția sa”, a declarat Marine Le Pen, lidera RN.

Valerie Precresse, candidata partidului Les Republicaines, a spus că „nu este de competența președintelui Republicii să-i împartă pe francezi între buni și răi. Trebuie să-i aducem împreună fără să-i insultăm”.

Rivalul lui Macron, Eric Zemmour promite, la rândul său, ca odată ajuns „preşedinte să stopeze călcarea pe nervi a francezilor”.

„Asta nu este doar o declaraţie cinică a unui politician care vrea să existe în campania electorală. este o cruzime mărturisită, asumată, care face paradă în faţa francezilor dispreţuiţi”, a spus el.

Pe de altă parte, preşedintele francez a mai spus că se gândeşte să candideze pentru un nou mandat în aprilie, dar nu şi-a anunţat explicit intenţia.

author avatar
Tudor Borcea
920 afisari

17 COMENTARII

    • Cam în asta a costat rostul pandemiei, luare din drepturile cetățenilor, prin acești slugărnici neomarxisti, asta se întâmplă și în România de mai stătea ONG usr cu julien Cioloș, sper ca la următoarele alegeți, acest progresism sa fie istorie

  1. „O persoană iresponsabilă nu mai este cetățean”…. HOPAAA… Situatia e GRAVA !!! Gata, se trece la nivelul urmator. Nu mai esti cetatean, nu mai ai drepturi, nu mai esti om.

    • deci pot sa recurg la actiuni de gherila fara repercursiuni juridice? daca nu tot nu mai sunt om…

  2. Asta o pățești când votezi gerontofili!!!!!

    ORICUM, ESTE EXTREM DE GRAV CE AFIRMĂ ANORMALUL!!!

    Cum era aia cu „Liberte, Egalite, Fraternite”!?

  3. Cu bucurie as organiza ceremonia de ghilotinare pentru acest excrement si pentru stapanii lui.

  4. EMANUEL EXCREMENT INTERNATIONAL. ASTA E FAZA PENTRU CARE ARE DRUM DESCHIS SPRE PUSCARIE CA SARKOZY…ALELUIA PRESEDINTIE…GURA BATE CURU…GERONTOFILUL SI SPURCATUL SATANIST…FRANTA, IL ARUNCI PE MACRON LA PUSCARIE SI VEI REVENI LA VIATA. NU??!! ATUNCI SA VA CALCE HITLER CA MERITATI..
    MACRON NAZISTUL SI COPARTICIPANT LA HOLOCAUSTUL COVID 19…URSULA VON DER LEYEN SI ANGELA MERKEL LA PUSCARIE DEMENTILOR SI DEPRAVATILOR SATANISTI! ALELUIA MANDAT MACRON! LA PUSCARIE DE ACUM INCOLO!

  5. Satanistul asta, la ordinele sutanelor șefe, este in stare sa isi omoare si baba, pe francezi nu da doi bani, i ar executa ca pe fazani. Din păcate jegurile astea conduc lumea, jegul asta conduce usr ul de la noi. Va dati seama ce anormali, bolnavi si sataniști sunt si usr isti de stau drepți in fata mizeriei umane

  6. Bai Micronule, bai fazanule de 6 euroi si 66 de centi, multumim ca tocmai ai dat foc celebrei Republici Franceze !! In curand incepe razboiul si la voi, daca tu chiar crezi ca toti sunt niste cobai fazani ca tine si gasca ta de criminali iopcriti, cum e si Veran ala al tau, inseamna ca habar nu ai pe ce lume traiesti, bai Micron fazanule tampit !! Mai baga tu numai dume din astea, sa vezi tu cum o sa iti scutze aia din Corsica gatlejul tau de nazist imputit !! Deja lucrurile s-au pus in miscare, macelul care vine in Occidentul ateu si decadent nu mai poate fi oprit, numai daca nu fac tarfele astea de globalisti rapid un razboi nuclear cu rusii sau chinezii, altfel totule deja batut in cuie si inlemn !! Bai Micronule ingamfat, tot ceea ce scrie in Cartea Apocalipsei se adevereste, pas cu pas, asa ca mai bine vezi mai exista bunkarul acela in Paris, sau e mai bine sa te ascunzi pe undeva prin Antilele Franceze !! Ha ha ha 🙂 Micronule, de data asta o vei lua in mana, si inca anul acesta, asa ca fa rapid o operatie estetica la mekla ta de globalist imputit, ca altfel locul tau e pe stalp, sus pe stalp, bai fazanule !! Sieg Heil, Sieg Heil, Nazi Micron Not Macht Frei 🙂

  7. Se vede ca a absolvit scoala lui Klaus Schwab cu „Magna Cum Laude”, nu vrea sa-si piarda „titlul”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger