AcasăȘTIRI EXTERNEMacron a vorbit, azi, cu Putin şi cu Zelenski. Iată cum a...

Macron a vorbit, azi, cu Putin şi cu Zelenski. Iată cum a răspuns liderul de la Kremlin la rugăminţile francezului!

macron-putin-zelenskiMacron a vorbit, azi, cu Putin şi cu Zelenski. Iată cum a răspuns liderul de la Kremlin la rugăminţile francezului!

Emmanuel Macron a vorbit luni separat atât cu președintele rus Vladimir Putin, cât și cu președintele ucrainean Volodymyr Zelenski. Astfel, preşedintele Franţei a încercat o mediere.

Convorbirea cu Putin a durat o oră și 30 de minute, potrivit Palatului Élysée. Macron a precizat că a insistat pentru „necesitatea de a implementa o încetare imediată a focului”.

Cum i-a răspuns Putin lui Macron?

Macron i-a cerut lui Putin să oprească atacurile împotriva civililor și să securizeze principalele drumuri din Ucraina, puncte asupra cărora președintele rus și-ar fi confirmat „disponibilitatea de a se angaja”.

De asemenea, Macron a vorbit și cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, „de mai multe ori în ultimele ore”, în contextul în care la Gomel, în Belarus, au avut loc negocieri între delegațiile rusă și ucraineană, vizând încetarea ostilităților.

author avatar
Andrei Ștefan
1.379 afisari

9 COMENTARII

  1. Daca Putin le taie gazul occidentalilor o iau cu totii pringuritza, si dupa ce vor fi distruse toate laboratoarele si fabricile de arme biologice din Ucraina, dupa ce vor fi gasiti toti copiii ascunsi prin buncare subterane pentru a fi vanduti satanistilor pentru ritualuri satanice, si dupa ce vor fi arestati toti satanistii care fac trafic de arme, droguri si prostitutie, atunci ofensiva se va incheia.

  2. Face cineva socoteli contabile?Deja sumele blocate in banci sunt la nivel de sute de miliarde de euro/dolari tocmai pentru ca banii din conturi NU SE POT PLATI CU MARFURI…practic sistemul bancar este falimentat.Deci trebuie justificat oamenilor cu niste evenimente….pandemie,sau razboaie.Adica uite de ce nu mai sunt banii..bla bla blaaa…e razboi…bla bla blaaa…plandemie.Doar nu suntem la gradinita…vine BauBau…BinLaden..11sept..Saddam…Statul Islamic…Putin in Ucraina…Chinezii in Japonia…BlaBlaBlaaaa…BauBau

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger