AcasăȘTIRI EXTERNELupte pentru putere, la Moscova. Kremlinul a confirmat tensiunile din jurul lui...

Lupte pentru putere, la Moscova. Kremlinul a confirmat tensiunile din jurul lui Vladimir Putin

vladimir putinIncredibil! Putin, îndemnat să anexeze un oraș dintr-o țară NATO / „Să întoarcem statului nostru ceea ce ne aparține din punct de vedere istoric”

Ceea ce Putin a prezentat în mod fals ca o misiune de „denazificare” a vecinului Rusiei s-a transformat într-un set de bătălii chinuitoare, de uzură, punctate de rapoarte despre atrocitățile și crimele de război rusești.

Aşa că nu e surprinzător că au început luptele pentru putere, la Mosvova.

Kremlinul a cedat controlul spaţiului informaţional

Tensiunile s-au acutizat după ce Kremlinul a cedat controlul centralizat asupra spaţiului informaţional rusesc, iar liderul rus se pare că nu poate repara cu uşurinţă această situaţie, afirmă Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în cea mai recentă analiză asupra războiului din Ucraina.

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a MAE rus şi una dintre figurile centrale ale comunicărilor propagandistice oficiale, a declarat că Kremlinul nu poate repeta abordarea stalinistă de a stabili un echivalent modern al Biroului de Informaţii sovietic pentru a controla în mod centralizat spaţiul informaţional intern al Rusiei, din cauza luptelor dintre „elitele” – nespecificate – de la Kremlin.

Cum va reacţiona Putin?

Unii analiști au avertizat că, pe măsură ce Putin se retrage tot mai mult într-un colț, ar putea recurge la măsuri mai extreme. Printre acestea se numără, cel mai îngrijorător, desfășurarea de arme nucleare pe câmpurile de luptă din Ucraina.

Pe plan internațional și intern, l-a ajutat să pregătească Rusia pentru un război foarte lung, fără a face genul de sacrificii care ar putea, în cele din urmă, să determine populația să se revolte”, au observat aceeaşi specialişti.

author avatar
Andrei Ștefan
825 afisari

9 COMENTARII

  1. Daca Putin se retrage tot mai mult in colt inseamna ca are putere mai putina nici vorba de nucleara. Lupta pentru putere la Moscova, la Bejing, la Washington, la Bucuresti, propaganda inamicului incearca sa creasca tensiunile si sa creeze destabilizare. Altii cum este si articolul de fata sustin si justifica aceasta propaganda sau posibile lovituri de stat in viitor. Deocamdata americanii nu au reusit sa se infiltreze in cercurile de conducere ruse dar cu siguranta incearca.

  2. Ce zmetie dupa ceafa le-a tras Zaharova tuturor rumegatorilor de scanduri de wc bruelez!

    Ideea principala este ca toti narozi neo-bolsevici progresisto-bruxelezi au trei variante:
    Ori se arunca de pe bloc;
    Ori se agata de rotile avioanelor cu speranta de a ajunge in occidentul colectiv;
    Ori dau gata inainte de termen Canalul Bucuresti-Oltenita precum si toate platformele industriale distruse complice.
    Nu aveti unde va ascunde!

  3. Trebuie sa fie oaie sa crezi tot ceea ce spun sata nistii, pana acum l au omorât pe putin de nu stiu cate ori, ca e bolnav , ca e pa pi zda ma sii, chiar nu va saturați de cardeli

    • O poveste pentru spălați pe creier, ca si garoiul de semnul întrebării, care își face veacul zilnic pe aici postând mizerii globalist o sataniste

    • La București ar trebuii măturată toată clasa politică Alogena ,tradatoare de neam si țară,în frunte cu impostorul Werner

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger