AcasăȘTIRI EXTERNELukașenko: Occidentul are nevoie de război în Ucraina pentru a îneca Rusia...

Lukașenko: Occidentul are nevoie de război în Ucraina pentru a îneca Rusia și Belarus

Lukașenko: Occidentul are nevoie de război în Ucraina pentru a îneca Rusia și Belarus

„Toți continuă să strige despre încheierea războiului în Ucraina. În public. Dar nu au nevoie deloc de pace. Ceea ce le trebuie acolo este război, cu cât mai mult, cu atât mai bine”, a declarat președintele Belarus, Alexandr Lukașenko.

Președintele bielorus, Alexandr Lukașenko, consideră că Occidentul este interesat de un război prelungit în Ucraina pentru a „îneca Rusia și Belarus în tulburări”.

„Spun doar vorbe-n vânt”

Lukașenko s-a exprimat la o ceremonie specială cu ocazia promulgării deciziilor adoptate vineri în cadrul referendumului național.

„Toți continuă să strige să se pună capăt războiului în Ucraina. În public. Dar nu au nevoie deloc de pace. Ceea ce le trebuie acolo este război, cu cât mai mult, cu atât mai bine. Pentru a îneca Rusia și pe noi, de asemenea, în acel război. Scopul lor este să nu lase Ucraina să facă o mișcare”, a spus Lukașenko, scrie Tass.

Președintele bielorus consideră că „tot ceea ce ar putea spune oficialii occidentali sunt doar vorbe-n vânt”.

„Această retorică se adresează doar celor care nu înțeleg. Dar voi, eu, știm destul de bine despre ce este vorba. Nu vom ceda în fața prelegerilor lor. Știm bine cum ar trebui să continuăm să trăim și să muncim”, a spus Lukașenko.

author avatar
Tudor Borcea
705 afisari

7 COMENTARII

  1. Ce mecla de comisar sovietic are umflatul asta!Tu cu Putin aveti nevoie de razboi sa nu va spanzure popoarele voastre infometate.

  2. Occidentul vrea razboi si dictatorii vor pace spune dobitocul de Lucasenko. Razboiul e ultimul cuvant al incompetentilor. Daca era asa destept Putin cum se credea facea din Rusia raiul pe pamant la cate resurse are si cereau ucrainenii singuri sa se lipeasca cu. Asa ce a facut dobitocul, a distrus o tara care ii va urî veșnic si iși distruge și tara lui care, sa fim sinceri, nu o ducea nici inainte pe roze. Uitati-va de cine e sustinut si asta spune tot, Belarus, Eritrea, Siria,Corea de Nord., numai tari democrate a se citi dictaturi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger