AcasăȘTIRI EXTERNELovitură pentru suporterii Marocului dată de Qatar. Lăsați cu ochii-n soare în...

Lovitură pentru suporterii Marocului dată de Qatar. Lăsați cu ochii-n soare în ziua semifinalei cu Franța

Lovitură pentru suporterii Marocului dată de Qatar. Lăsați cu ochii-n soare în ziua semifinalei cu Franța / Foto: printscreen

Royal Air Maroc, compania aeriană națională marocană, a anunțat miercuri anularea tuturor zborurilor programate pentru această zi pentru a transporta suporterii la Doha, pentru semifinala Cupei Mondiale, invocând o decizie a autorităților din Qatar.

 

„Ca urmare a ultimelor restricții impuse de autoritățile din Qatar, Royal Air Maroc regretă să își informeze clienții cu privire la anularea zborurilor lor operate de Qatar Airways”, a precizat compania într-un comunicat transmis prin e-mail.

Suporterii, lăsați cu ochii-n soare

Biroul internațional de presă al guvernului din Qatar nu a răspuns imediat la solicitările de comentarii.

Royal Air Maroc a declarat anterior că va organiza 30 de zboruri suplimentare pentru a-i ajuta pe fani să ajungă în Qatar pentru meciul de miercuri seară din semifinala cu Franța, dar, marți, o sursă de la o agenție de turism RAM a declarat că au fost programate doar 14 zboruri, informează Boursorama.

Din cauza anulărilor, RAM a putut opera doar cele șapte zboruri de marți, lăsându-i pe fanii care își rezervaseră deja bilete la meci sau camere de hotel în imposibilitatea de a călători.

Compania aeriană a adăugat că va rambursa biletele și că își va cere scuze clienților săi. Un purtător de cuvânt al RAM și Qatar Airways nu a răspuns imediat la solicitările de comentari.

author avatar
Tudor Borcea