AcasăȘTIRI EXTERNELovitură pentru românii din Diaspora: nu se aşteptau la aşa ceva din...

Lovitură pentru românii din Diaspora: nu se aşteptau la aşa ceva din partea italienilor!

romani italiaLovitură pentru românii din Diaspora: nu se aşteptau la aşa ceva din partea italienilor!

Alessio D’Amato, consilierul pentru sănătate al Regiunii Lazio (Italia) propune carantină pentru cei care vin din România și Bulgaria: ”Lucrătorii acestor națiuni sunt angajați în îngrijirea bătrânilor, prin urmare nu putem risca”.

E primul oficial italian care susține o astfel de soluție pentru aceste două ţări, în care vaccinarea este la cote extrem de scăzute.

Ce motive invocă D’Amato?

Alessio D’Amato a invocat faptul că numeroși cetățeni din România și Bulgaria îngrijesc bătrâni în peninsulă și există riscul ca atunci când își vizitează rudele din țară să-i infecteze pe cei de care au grijă.

„Italia are relații intense cu România și Bulgaria, lucrătorii acelor națiuni sunt angajați în asistența persoanelor în vârstă și de aceea nu putem risca”, a mai spus consilierul.

Permis verde inteligent în Italia?

Comisarul i-a mai propus comisarului pentru situația de urgență Covid, Francesco Figliuolo, trecerea la un „permis verde inteligent” care să avertizeze deținătorul atunci când este timpul să se revaccineze.

Cum funcţionează? La scanarea qr-code-ului „trebuie să apară pentru aceste persoane culoarea galbenă, un fel de avertizare. Să apară un anunț ești deja vaccinat de mai bine de șase luni, important este să mergi pentru a treia doză”, a explicat comisarul.

author avatar
Andrei Ștefan
568 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai cobailor italieni, asa arata a 2-a republica italiana nazista, prima a fost a lui Mussolini, a 2-a e a lui Draghi, o sa va vaxxineze ala in cap la fiecare 6 luni, ca pe niste oi docile si dresate ce sunteti, bai puturosilor !! Oricum, romanasii o sa o sterga de acolo, ia voi o sa ramaneti in kurul gol, ca de obicei, bai ratatilor de hoti ordinari !! Vergogna, bai cobailor de kakat, speram sa va faca terci nazistul alade doktor Mengele de Draghi, speram sa va extermine pe toti ca pe niste gandaci ce sunteti !! Vergogna !! HUUUOOOOO 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger