AcasăȘTIRI EXTERNELovitură pentru Joe Biden! De ce ar putea pierde scaunul de la...

Lovitură pentru Joe Biden! De ce ar putea pierde scaunul de la Casa Albă, în 2024

Prăbușirea acordului de recunoaștere a vinovăției lui Hunter Biden ar putea complica campania președintelui la alegerile din 2024. Totodată, democrații se tem că până în 2024 ancheta procurorului va lua amploare.

„Va avea un impact destul de important asupra realegerii. Se confruntă cu riscul ca atenţia să fie abătută constant de la mesajul transmis”, a spus un democrat cu vechime în partid.

Investigaţia va lua amploare?

Democraţii se tem, de asemenea, că investigaţia procurorului special ar putea lua amploare.

„Procurorii speciali găsesc mereu lucruri la care nu se aşteaptă. (Ancheta asupra fostului preşedinte Bill Clinton) a început ca o investigaţie asupra unui contract imobiliar încheiat de el şi de Hillary când era guvernator şi a ajuns la Monica Lewinsky”, a mai spus acest democrat.

Echipa de campanie a lui Biden nu a răspuns unei solicitări a Reuters de a comenta aceste afirmaţii.

Spectacol la alegerile 2024?

Un potenţial proces face să apară posibilitatea unui spectacol fără precedent în istoria SUA: fiul unui preşedinte în exerciţiu urmărit penal în timp ce tatăl său e în campanie pentru realegere, cel mai probabil împotriva lui Donald Trump, care se va confrunta şi el în curând cu trei procese penale.

Republicanii l-au acuzat pe Joe Biden că profită de pe urma afacerilor fiului său în Ucraina şi China, deşi nu au oferit până acum dovezi privind vreo ilegalitate comisă.

967 afisari

41 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Iată românii care vor primi 2.100 lei în plus la pensie! Vezi dacă eşti pe lista Ministerului Muncii!

Românii mai au de aşteptat aproximativ 10 luni până să simtă în buzunar mult-anunţata creştere a pensiilor. Partea bună e că aşteptarea va merita...

România, deja cu un pas în Schengen! Austria şi-a dat acordul. Marcel Ciolacu: „Am spart gheața, merităm”

Veste bună pentru România. Suntem cu un pas mai aproape de Schengen. Cancelarul austriac Karl Nehammer și ministrul de Interne Gerhard Karner ar fi...