AcasăȘTIRI EXTERNELovitură pentru Boeing: de ce renunţă la producţia de avioane!

Lovitură pentru Boeing: de ce renunţă la producţia de avioane!

Reprezentanţii companiei Boeing au anunţat că ar putea fi obligaţi să anuleze producţia 737 Max 10, din cauza potenţialelor probleme de reglementare.

Boeing are un termen limită în decembrie pentru a obţine aprobarea pentru 737 MAX 10, cel mai mare membru al familiei de avioane cu o singură punte, care este cea mai bine vândută.

Alerta în cabina de pilotaj e problema

Dacă nu va reuşi să se încadreze până în decembrie, atunci compania va trebui îndeplinească noile cerinţe de alertă în cabina de pilotaj, conform unei legi din 2020, cu excepţia cazului în care Congresul renunţă la aceasta.

Dacă treci prin lucrurile prin care am trecut, datoriile pe care le-am acumulat, capacitatea noastră de a răspunde sau dorinţa de a vedea lucrurile chiar şi printr-o lume fără 737 MAX 10 nu este atât de ameninţătoare”, a spus un director de la Boeing, adăugând că nu se aşteaptă să anuleze 737 MAX 10, dar a spus că „este doar un risc”.

Termenul 2022 a fost impus de Congres ca parte a reformelor de reglementare mai ample la FAA, după ce accidentele fatale ale 737 MAX din 2018 şi 2019 au ucis 346 de persoane.

Boeing 737 are mai multe sisteme lipsă

Spre deosebire de alte avioane Boeing, lui 737 îi lipseşte sistemul de indicare a motorului şi de avertizare a echipajului cunoscut sub numele de EICAS.

„Cred că avem un caz suficient de convingător… Acesta este un risc pe care sunt dispus să-l asum. Dacă pierd lupta, pierd lupta”, au mai zis şefii de la Boeing.

author avatar
Andrei Ștefan
1.121 afisari

1 COMENTARIU

  1. asta articol maroniu! adica pierde lupta daca nu adauga sistemele care trebuie ca avionul sa functioneze corect si sa nu se prabuseasca? mai nene de unde avem jurnalistii astia. srilanka?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger