AcasăȘTIRI EXTERNELovitură pentru Big Pharma: două vaccinuri adaptate variantei Omicron. Când vor începe...

Lovitură pentru Big Pharma: două vaccinuri adaptate variantei Omicron. Când vor începe livrările

Lovitură pentru Big Pharma: două vaccinuri adaptate variantei Omicron. Când vor începe livrările / Foto: printscreen

BioNTech intenționează să înceapă livrările a două vaccinuri adaptate la varianta Omicron a Covid-19 încă din octombrie, contribuind la stimularea cererii în trimestrul al patrulea, a anunțat luni compania farmaceutică germană, care și-a reafirmat, de asemenea, previziunile privind vânzările de vaccinuri pentru anul în curs.

Cererea de vaccinuri, din care peste 3,6 miliarde de doze au fost livrate în întreaga lume, este în scădere, deoarece majoritatea persoanelor din țările occidentale au primit deja trei sau patru doze.

Disponibile la timp pentru rapel

Cu toate acestea, se așteaptă ca în toamnă campaniile de rapel care utilizează doze destinate în mod special variantei Omicron să stimuleze cererea.

În așteptarea aprobării autorităților de reglementare, BioNTech a declarat că cele două vaccinuri adaptate vor fi disponibile la timp pentru campanii.

În al doilea trimestru, vânzările și profitul net au scăzut cu aproximativ 40% față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 3,2 miliarde de euro și, respectiv, 1,672 miliarde de euro.

BioNTech și-a reafirmat previziunile privind vânzările de vaccinuri în 2022, de 13-17 miliarde de euro, față de 19 miliarde de euro anul trecut. Partenerul său, Pfizer, se așteaptă la vânzări de 32 de miliarde de dolari pentru vaccinul anti Covid-19 în acest an.

„Având în vedere performanța noastră puternică de până acum, credem că suntem pe cale să ne îndeplinim previziunile financiare anterioare pentru anul în curs”, a declarat Jens Holstein, directorul financiar al BioNTech, informează Boursorama.

„Ca urmare a inițiativelor noastre în jurul candidaților la vaccinul anti Covid-19 adaptat la variante, ne așteptăm ca cererea să crească pe piețele noastre cheie în al patrulea trimestru al anului 2022, sub rezerva aprobării autorităților de reglementare”.

BioNTech și Pfizer au depus luna trecută la Agenția Europeană pentru Medicamente unul dintre vaccinurile adaptate, care vizează subvarianta BA.1, a cărui livrare este în curs de aprobare.

Celălalt, care vizează subvariantele BA.4 și BA.5, așa cum a recomandat autoritatea de reglementare a medicamentelor din SUA, va începe testele clinice în această lună, iar primele doze ar trebui să înceapă să fie livrate în octombrie.

author avatar
Tudor Borcea
836 afisari

10 COMENTARII

  1. Inca o donatie catre Big Pharma. Ursula van der Pfizer jubileaza cu gandul la comisionul urias pe care-l va lua.

  2. „Având în vedere performanța noastră puternică de până acum, credem că suntem pe cale să ne îndeplinim previziunile financiare anterioare pentru anul în curs”
    Poate individul asta a uitat ca Romania a platit 90 milioane de doze pe care le-a aruncat la gunoi. Adica si F U T U T I si cu banii luati!

  3. Lumea stiintifica afirma ca studiile despre acest virus sunt mai mult decat insuficiente si ei produc vaccinuri pe banda rulanta ! Acum dupa 2 ani si jumatate de minciuni si intoxicare, cine se mai vaccineaza inseamna ca este de-a dreptul batut in cap si isi merita soarta.

  4. & Tache s-a antrenat cu Vaștag, cu Bute, cu Obreja, Cu Doroftei, cu Leu, Custov sau cu Tolontan, ?

  5. Cine doreste sa se injecteze sa se inscrie pe site in Corona Form. Sa se cumpere numai cate ”vaccinuri” sunt necesare. Care se inscriu dar nu se inteapa cu ele sa fie pus la plata. Sa nu se mai cumpere zeci de milioane de doze intrucat pe 90% dintre romani nu-i intereseaza astfel de zemuri. Neinteresatii sa primeasca cate 100 lei de la stat .

  6. ,,Ziaristilor” CRIMINALI, postati comentariu !

    ROMANI, NU VA LASATI PROSTITI DE CRIMINALII DE LA CONDUCEREA ROMANIEI ! NU EXISTA NICIUN VIRUS ! Opriti GENOCIDUL facut cu antenele 5G ! AU FOST VACCINATI – SA MOARA ! Cum poate un virus sa apara in Africa si dupa cateva zile in Italia sau in alta tara ? Calatoreste cu avionul ? Antenele si satelitii sunt peste tot. Orice antena care are ca scop transmiterea unui semnal se monteaza la inaltime nu in subsol. In vaccinuri s-a bagat si un drog in dozele destinate copiilor, descoperit acum de armata americana. Orice virus este de marime NANOME- TRICA, adica 1mm/1 000 000, iar orificiul unei masti este MICROMETRIC 1mm/1 000. Numai PROSTII cred ca masca ii protejeaza. Printr-un orificiu de masca pot trece deodata peste 600 de virusi. Daca apa pe care o vezi trece prin masca, atunci virusii care ,,este mici’’ si nu-i vezi, crezi ca nu trec printr-o carpa ? In masti s-a introdus Oxidul de Grafen care ajuta radiatiile 5G emise cu antenele 5G si cu satelitii nazistului Elon Musk, sa se formeze cheaguri de sange in venele celor iradiati, ca sa se spuna ca s-au imbolnavit de COVID. Cei vaccinati emit un cod Bluetooth care se poate verifica cu telefonul. Déjà cei care au trecut prin boala sunt imuni la radiatziile 5G si se imbolnavesc doar cei VACCINATI ca sa moara conform planului de exterminare al Cabalei. Criminalii care ucid cu legea sau cu siringa primesc cate 1000 de dolari pentru fiecare vaccinat. Ce cauta antenele 5G in statiile subterane de metrou si la marginea satelor la nivelul caselor ? Atentie la sangele de transfuzie ! ATENTIE LA VACCINATI pentru ca poarta boala injectata prin vaccin si o transmit celor de langa ei prin TRANSFUZII, transpiratie, saliva, sex, urina.

  7. mai dar nu ne potolim deloc???
    dar deloc?
    credeti ca oamenii vor mai accepta o noua pandemie si fortare?
    o sa le ia gatul in strada celor de la putere daca mai indraznesc cevsa
    nu toti dar m,ulti
    am o ”putere” sa simt pulsul de la altii si asta vad, ce a patit ala in UK ca l-a omorat unul in biserica este mizilic ce se va intampla daca mai incearca astia o pandemie
    nu de mine, dar sunt 65% cu probleme mintale acum, se sinucid unii, dar unii kamikaze ii iau si pe altii, s-a terminat plandemia cand era sa faca poc. Acum va face mai fepede

  8. IAR NE VRETI COBAI ???,UNDE SUNT REZULTATELE VACCINURILOR NOI SCOASE PE PIATA ?, CAND LE-ATI TESTAT ?,CARE-S EFECTELE ADVERSE ?,CINE PLATESTE DAUNELE PENTRU EFECTELE ADVERSE ?, CARE-I SPECIFICATIA TEHNICA A PRODUSULUI ,CARE-S PARAMETRII CE SE CONTOLEAZA LA RECEPTIA VACCINURILOR ,CARE-I APARATUA CU CARE SE FACE CONTROLUL ?,CE LABORATOARE AU ACREDITAREA CONFORM STANDARULUI 15189 PENTRU EFECTUAREA CONTROLULUI VACCINURILOR PRIMITE IN VEDEREA RECEPTIEI NECESARE INAINTEA EFECTUARII PLATILOR ????????????????????????.
    SAU AVEM IAR O HOTIE LA NIVEL GLOBAL IN CARE BALAMALELE GEN URSULA AU FOST UNSE DEJA !.
    IAR NE RESTRINGETI LIBERTATILE DE MISCARE DACA NU STAM COBAI LA ORDINUL UNOR SMINTITI !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger