AcasăȘTIRI EXTERNELondra, sub ape. Capitala Marii Britanii a fost lovită de inundații /...

Londra, sub ape. Capitala Marii Britanii a fost lovită de inundații / Ploile torenţiale au inundat mai multe străzi şi staţii de metrou VIDEO

londra

Mai multe drumuri principale din Londra au fost parțial închise din cauza inundațiilor cauzate de ploile abundente de peste noapte.

Secțiunile M25, A41 și A1 din nordul Londrei sunt blocate, precum și alte rute din vestul Londrei. Inundațiile cauzează, de asemenea, perturbări majore pe unele rute feroviare.

Traficul rutier și feroviar, dat peste cap

Serviciile de metrou din Londra de pe linia District au fost suspendate între Earl’s Court și Richmond și Ealing Broadway din cauza defecțiunilor.

O secțiune a Southwestern Railway a fost, de asemenea, închisă între Fulwell și Hampton. Operatorul feroviar a spus că biletele vor fi acceptate fără costuri suplimentare pe autobuzele TfL între Shepperton și Teddington.

Inundații au fost raportate și în afara stației Finchley Road de pe liniile Metropolitan și Jubilee. Brigada de Pompieri din Londra a avertizat oamenii să nu conducă sau să meargă prin ape, potrivit BBC.

Două globuri uriașe luate de vânt în centrul Londrei

Două globuri uriașe luate de vânt s-au rostogolit sute de metri pe o stradă din centrul Londrei, provocând panică în rândul șoferilor și pietonilor. Un videoclip postat marți pe Tik Tok arată două bile arginții uriașe care se rostogolesc pe Tottenham Court Road în timp ce trecătorii și șoferii confuzi se îndepărtează din calea lor, scrie Sky News.

Primul glob se lovește cu putere de magazinele aflate pe stradă, iar mai apoi intră într-un stâlp, moment în care îi zboară folia argintie care îl îmbrăca. Este urmată apoi de un alt glob, mai rapid, care lovește o mașină aflată în mers. Își continuă apoi drumul până se lovește de prima bilă.

@theshadeborough Looks like these #Christmas decorations couldn’t withstand the heavy winds in central London last night! Two giant baubles were spotted flying through Tottenham Court Road. 😳🎄 [🎥 CC: @teeblund ♬ original sound – The Shade Borough

author avatar
Andreea Vlad