AcasăȘTIRI EXTERNELombardia, sub ape! Aeroportul din Milano, închis din cauza inundațiilor - VIDEO/FOTO

Lombardia, sub ape! Aeroportul din Milano, închis din cauza inundațiilor – VIDEO/FOTO

inundatiiLombardia, sub ape! Aeroportul din Milano, închis din cauza inundațiilor - VIDEO/FOTO

O furtună violentă a lovit joi seară Lombardia. Din cauza averselor, aeroportul Malpensa, cel mai mare din nordul Italiei, a fost închis pentru câteva ore. Acesta s-a deschis în jurul orei 21:30, transmite presa italiană.

A plouat atât de mult, încât căile de acces ale aeroportului s-au transformat în râuri. Salvatorii au intervenit cu bărci pneumatice pentru a recupera șoferii blocați în mașinile scufundate în apă. Mai multe persoane au fost prinse într-un pasaj subteran de pe aeroportul Malpensa și au fost salvate după intervenția pompierilor, potrivit Milano Corriere.

Furtuna a lovit Lombardia joi după amiază. În jurul orei 19.00, ploaia a umplut pistele de pe aeroportul internațional Malpensa, făcând decolările și aterizările imposibile. Și aeroportul Linate, situat la periferia estică a orașului, a fost afectat de ploaie. Mai multe zboruri au fost deviate spre aeroporturile din Orio al Serio și Torino.

La Malpensa, în special, nivelul apei a depășit media din aprilie și mai, paralizând zona de preluare a bagajelor. Douăzeci de persoane au fost evacuate cu bărci de rafting de la Terminalul 1. Mai multe echipaje de pompieri și scafandri au intervenit pe aeroport și în împrejurimi, unde mai mulți șoferi au rămas blocați în parcări și pasaje subterane.

Au existat dificultăți și în ceea ce privește traficul urban, de asemenea, având în vedere faptul că cele mai critice momente au fost înregistrate într-o oră de vârf.

author avatar
Andreea Vlad
474 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lasati, bai italienilor din Nordul bogat si korupt, ca Dumnezeu nu bate cu parul, speram sa va incati cu totii, sau poate o sa va ajute marioneta aia globalista de Draghi, dar numai daca aveti la voi Certificatul Negru, adica Das Zyklon B Zertificat, ca la nazistii italieni, ca voi a-ti mai fost stat nazist in WW2, asa cum sunteti si acum in WW3 !! Sa va stea pastele i macaroanele in gat, bai sclavetilor ignoranti, in curand nici sa va kakati nu o sa va lase astia, o sa va bage chip si in fundul ala al vostru prost, bai caraghiosilor, toata lumea rade de voi de cat de mult a-ti decazut ca si natie !! Vine in curand si razboiul civil si pe la voi, si aia e, scapa numai cine si care poate, bai manglitorilor de va fan cullo 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger