AcasăȘTIRI EXTERNELiz Truss, pusă la zid, după ce a anunțat noul plan fiscal...

Liz Truss, pusă la zid, după ce a anunțat noul plan fiscal / Lira sterlină s-a prăbușit

liz trussLiz Truss, pusă la zid, după ce a anunțat noul plan fiscal / Lira sterlină s-a prăbușit

Liz Truss vrea să devină „noua Doamnă de fier” de la Londra, dar nu prea îi reușește. După ce a anunțat că reduce impozitele și scade o serie de taxe pentru a relansa economia și a încuraja spiritul antreprenorial, lira sterlină s-a prăbușit.

Fost ministru de Externe în cabinetul Boris Johnson, Truss primește deja multe critici, din cauza programului său politic.

Liz Truss, criticată de colegii de partid

Conservatorii sunt neliniștiți, mai ales din cauza bugetului și a inflației, care a ajuns luni, 26 septembrie, la 10%. Un deputat conservator, care a servit ca ministru sub Boris Johnson, a declarat pentru Sky News: „Liz este dracu’”. Politicianul a vrut să descrie modul în care încearcă să conducă Marea Britanie prin „furtuna economică”.

„Ea preia piețele și Banca Angliei. (…) Se joacă cu viețile oamenilor. Nu poți avea o asemenea politică monetară și fiscală. Ceva trebuie să dea”, a mai declarat acesta.

Lira sterlină a ajuns la un minim istoric față de dolarul american după ce guvernul Liz Truss a anunțat noul plan fiscal. Marea Britanie se confruntă deja cu o inflație de aproape 10 procente.

Liz Truss, demisă prin moțiune de cenzură?!

Din cauza acestor acțiuni, parlamentarii au declanșat procesul de retragere a votului de încredere.

„Ei înaintează deja scrisori în care cred că Liz Truss va prăbuși economia. Reducerile de taxe nu contează oricum. Problema este că politica fiscală a guvernului este opusă politicii monetare a Băncii Angliei – așa că se luptă între ei. Ce dă Kwasi Kwarteng (ministurl britanic de Finanțe, n.r.), Banca ia”.

„A câștigat, dar deja nu mai are timp”, scria The Guardian în analiza dedicată provocărilor aflate în fața noului premier britanic. A avut în față, încă din prima zi, o „furtună economică” – inflația în creștere și facturile la energie pun în dificultate milioane de familii și afaceri. Liz Truss a spus că nu e adepta ajutoarelor directe, ci favorizează reduceri de taxe și reforme economice.

author avatar
Andreea Vlad
510 afisari

7 COMENTARII

    • În ultima vreme numai duoamne bine, kurveturi între 30 și 40 și ceva de ani, guvernează prin Ieoropa. Oare de ce? Din cauză că brutele de bărbați dacă ar face ce fac ele occidentalilor ar fi mai huiduiți pe stradă și bătuți cu ouă clocite și roșii? Bineînțeles că da. Cu o duoamnă nu ai voie să te porți urât că e duoamnă. Cum să dai în ea cu ouălele clocite și cu tomatele stricate? O discriminezi, e misoginism, e machism. Fii fericit că mamaia Unssula îți oferă zâmbind gândaci și viermi în loc de pui la rotisor, fii fericit când Analenna Baebrok sau Saana Marin îți surâd galeș la televizor și mai poartă și o fustă bine crăpată. Problema e că în spatele lor sunt tot klaussschwabii, albertbourliștii și harariștii, toți berbanți plin de ticăloșie și ură.

  1. Foarte bine, o merita britanicii. Nu vor mai avea bani sa se duca in Thailanda sa faca s… cu copii de 12-16 ani? Trist pentru ei, natie de pedofili. Si de criminali. Au facut pelerinaj la sfintele moaste ale lisavetei timp de zile intregi, dar numai ai nostri la Paraschiva sunt inapoiati, aia ca au preamarit si idolatrizat o persoana care sta pe avere furata prin crime si genocid nu, aia e ok

  2. ,, MI6 a descoperit că Regina Elisabeta a fost ucisă cu o armă cu energie dirijată de către MK. Aparatul militar și de informații britanic a decis să se alieze cu Rusia și China împotriva KM. MI6 : „Știm totul despre MK și despre genocidul MK contra a peste 50 de milioane de rusi. MK este cauza principală a întregului terorism mondial”.’’ ,,Evenimentele cu numele de cod Black Swan este declarația morții reginei Elisabeta a II-a – ceremonialul numit „London Bridge is down.” – COLAPSUL FINANCIAR DECLANȘAT DE ANUNȚUL MORȚII. Sistemul politic corupt al SUA se prăbușește, odată cu declararea anulării allege-rilor din 2020. – Este înlăturat și Papa Francisc. Cei trei stâlpi ai Cabalei sunt eliminați: Londra, Roma și Washington. – Legea marțială globală declanșată. Armata preia controlul asupra întregului pământ. Toate activitățile în desfășurare sunt suspendate. Toate guvernele lumii sunt răsturnate și politicienii corupti demiși…’

  3. Lira inseamna sclavii din multele colonii sa munceste si taxili sa le plateste mankatzashh…care nu vrea vine BerceaMondial si va umfla okii sclavi jegosi la muncaaaa…fuga mars….chop chop…comonwealth e doar alt cuvant pentru komintern…in loc de prim-secretarPCR este downing10..ha ha

  4. Au impartit lumea sute de ani…poate le-a venit rindul…!
    Prea s-au infruptat de la toti dupa bunul plac!
    I-or fi ajuns blestemele atitor neamuri asuprite si a miilor de morti care nu au cunoscut justitie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger