AcasăȘTIRI EXTERNELionel Messi, testat pozitiv la Covid-19

Lionel Messi, testat pozitiv la Covid-19

Lionel Messi, testat pozitiv la Covid-19

Starul argentinian de la Paris Saint-Germain, Lionel Messi, este unul dintre cei patru jucători ai echipei testați pozitiv pentru Covid-19, a anunțat clubul duminică, 2 ianuarie, în ajunul unui meci din Cupa Franței de la Vannes.

Leo Messi, fundașul lateral Juan Bernat, portarul Sergio Rico și mijlocașul Nathan Bitumazala „respectă în prezent izolarea și sunt supuși protocolului de sanitar corespunzător”, a adăugat clubul.

La izolare, în Argentina

Argentinianul, posesor a șapte Baloane de Aur fusese, lăsat să se odihnească pe 19 decembrie pentru precedentul meci din Cupa Franței cu Paris Saint-Germain, a cărui următoare întâlnire din Liga 1 este programată pe 9 ianuarie, la Lyon.

Messi a rămas în Argentina pentru a perioada de izolare, a declarat duminică antrenorul PSG, Mauricio Pochettino, într-o conferință de presă.

În plus, cealaltă vedetă, brazilianul Neymar, victimă a unei entorse la glezna stângă pe 28 noiembrie în timpul unei victorii la Saint-Etienne în Lig 1, „își va continua tratamentul în Brazilia până pe 9 ianuarie cu membri ai personalului medical și de performanță” ai clubului, mai precizează PSG.

„Revenirea lui la antrenament este așteptată în aproximativ 3 săptămâni”, a adăugat clubul. Absența lui a fost evaluată la șase până la opt săptămâni după accidentare.

author avatar
Tudor Borcea