AcasăȘTIRI EXTERNELiderul Ceneniei, în Ucraina / Ramzan Kadîrov, mesaj pentru „naziștii de la...

Liderul Ceneniei, în Ucraina / Ramzan Kadîrov, mesaj pentru „naziștii de la Kiev”: „Un apel personal pentru Zelenski – oriunde te-ai duce, oriunde te-ai ascunde…” (VIDEO)

Polonia, următoarea țintă a Rusiei?! Kadîrov: „Ar putea dispărea, dacă nu se oprește să mai ajute Ucraina”

Ramzan Kadîrov, liderul republicii Cecenia, a declarat luni, 14 martie, că se află în Ucraina, alături de forțele Rusiei care desfășoară ofensiva militară în această țară.

Kadîrov, care este acuzat de ONG-urile internaționale de încălcări grave ale drepturilor omului în republica din Caucaz, a postat un videoclip pe Telegram în care apare în uniformă militară, studiind planuri în jurul unei mese, cu soldați într-o cameră.

Mai aproape de „naziștii de la Kiev

El a declarat într-un mesaj că videoclipul a fost filmat la Gostomel, un aerodrom de lângă Kiev capturat de forțele ruse în primele zile ale ofensivei lor.

Aceste informații nu au putut fi verificate în mod independent, scrie The Moscow Times.

„Zilele trecute eram la aproximativ 20 de km de voi, naziștilor de la Kiev, iar acum suntem și mai aproape”, a scris Kadîrov.

El a cerut forțelor ucrainene să se predea „sau veți fi terminați”. „Vă vom arăta că practica rusă învață războiul mai bine decât teoria străină și recomandările consilierilor militari”, a adăugat el.

Kadîrov, care conduce republica cecenă cu o mână de fier, este un fost rebel devenit aliat al Kremlinului, cu o forță paramilitară la comanda sa.

La începutul ofensivei rusești, pe rețelele de socializare au circulat imagini care arătau o piață din capitala cecenă Groznîi plină de soldați care pretindeau că se află în drum spre Ucraina.

author avatar
Tudor Borcea
1.661 afisari

10 COMENTARII

    • D-le, aici nu se mai aplica mecanismul dialectic clasic.
      Sub asa zis-a conducere a lui Zelensky Ucraina a devenit un fel de „El-Dorado” pentru tot felul de mafii globaliste – de la carat pamant fertil cu vapoarele la kibbutzurile din Jadania pana la laboratoarele biochimice . Sub obladuirea scamatorului gruparile militare Azov/ recte ale Noii Ordini Mondiale/ au facut multe crime si actiuni de epurare in zonele separatiste – de aici a aparut asocierea cu practicile naziste

  1. I-am furat pseudonimul lui Barbu Gh , sunt diliul de Kostea Sugiuk Tiraspol , nu e paradovxal , e chiar logic , firesc sa colectez sana de la primele ore ale zilei . Pupici !

  2. Putin a pus musulmanii să-i fie carne de tun. Criminal este însă că un stat ortodox (Rusia) înhamă musulmanii ceceni să omoare frații lor întru credință, ucrainienii.
    Iar referirea la naziști este cea a unor indivizi cu circumvoluțiunile de pe creier complet aplatizate. Adică mai pe românește: a unor idioți.

  3. Adevarul o sa i puna oe toti la locurile lor dosr intunecatii nu iau in seama cum se aseaza timpul!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger