AcasăȘTIRI EXTERNELGBT în clasele primare. „Profesorii care vor să predea ideologia sexuală să...

LGBT în clasele primare. „Profesorii care vor să predea ideologia sexuală să plece”

LGBT în clasele primare. „Profesorii care vor să predea ideologia sexuală să plece” / Foto: printscreen

Predarea unor subiecte precum identitatea de gen și a orientarea sexuală în rândurile elevilor din clasele primare a stârnit o adevărată furtună în SUA.

După ce a apărut o scrisoare a unor oficiali din Fargo County, Dakota de Nord, SUA, care îndeamnă profesorii din Florida să se mute în acest stat dacă se opun Legii privind drepturile părinților în educație, secretarul pentru Educație din Florida, Manny Diaz Jr. a declarat că este de acord.

„Susțin pe deplin o relocare de 1.800 de mile”

Scrisoarea, adresată „Educatorilor din Florida”, era menită să exprime disprețul oficialilor școlari față de HB 1557, Legea privind drepturile părinților în educație, care interzice predarea orientării sexuale și a identității de gen pentru elevii din clasele primare.

Aceasta îi încurajează pe profesori să se mute în comitatul Fargo dacă nu sunt de acord cu această lege. În replică, Diaz Jr. a spus că dorește ca profesorii să plece din Florida dacă susțin predarea ideologiei sexuale la copiii mici, scrie Florida’s Voice.

„Susțin pe deplin o relocare de 1.800 de mile pentru orice adult care insistă să instruiască elevii despre ideologia sexuală”, a declarat Diaz. Statul Florida a adoptat legea care interzice predarea în școlile primare a chestiunilor legate de identitatea de gen și orientarea sexuală.

„Mass-media a denaturat un proiect de lege cu minciuni care se reflectă în această scrisoare. În Florida, vom continua să recrutăm și să sprijinim profesori de excepție care oferă o educație de calitate axată pe materii fundamentale precum alfabetizarea – în special în clasele primare”, a continuat Diaz.

Democrații au numit proiectul de lege „Don’t Say Gay”. Democrații au declarat că noua lege este prea vagă și trimite un „mesaj de ură” către cei mai vulnerabili tineri.

Statele din întreaga țară se străduiesc să facă față deficitului de cadre didactice. Florida a lucrat la metode inovatoare pentru a crea mai multe căi de acces pentru profesori. De exemplu, statul a facilitat obținerea unei diplome temporare de predare pentru veterani. Guvernatorul republican Ron DeSantis a anunțat, de asemenea, o serie de inițiative propuse pentru a încuraja mai multe persoane să instruiască elevii.

author avatar
Tudor Borcea
1.108 afisari

9 COMENTARII

  1. De cand este mai importanta tampenia educatiei lgbtq la copii decat problemele socio-economice pe care le traverseaza multe familii?Ia sa va vad lucratorilor din mass-media ca aveti curajul sa aratati cu degetul!Nu sa explicati ci sa spuneti realitatea.

  2. Parca vad in câțiva ani (daca nu termina Putin cu ei) com o sa vedem o olimpiadă LGTB.
    Gunoaie!!!

  3. Profesorii care fac propagandă libertății de gen și leghetebe ar trebui băgați la închisoare. N-au decât să și-o pună inclusiv cu elefanții dar nu pe stradă sau în fața copiilor. Mai au puțin și ne obligă să fim ca ei.

  4. astia le-au terminat pe toate si numai asta le-a mai ramas de facut.
    oleaca de cutremur si razboi i-ar aduce cu rozeta pe pamant.
    cam asta se intampla cand oamenii cu coloana vertebrala sunt inlocuiti cu oameni cu colon nevertebraT.
    cica profesori! astia cum au devenit profesori? au facut pedagogia rozetei? si metodica anala?
    bai stricatilor de cap, reveniti-va!

  5. Tot ce pot spune e că pt mine LGBTQ sunt bolnavi psihic și nu o să-i accept niciodată pe ei și partidele care-i susțin

  6. Sa nu cumva sa le spună copiilor ca au și persoanele gay drepturi ca restul, ca ii corupe. Mult mai sănătos sa ii învețe sa arunce cu pietre în ei și placa cu „pot sa facă tot ce vor la ei în casa dar sa nu ii vedem”. Ca dacă ii învață să ii respecte și pe alți, e clar, ne forțează pe toți sa fim gay.

    Luptătorii plii cu libertatea în cioc

  7. Oare stiu românii ca la Cluj se elibereaza NOI BULETINE pe care,desi s-a protestat de catre societatea civila , SCRIE GEN IN LOC DE SEX?!Uite cum ,prin cateva minti antiromâne si anticrestine,tradatoare de neam si tara,se promoveaza AGENDA LGBT,intr-o TARA EMINAMENTE CRESTINA. MOTIVAREA acestei DECIZII este sa ii ”MENAJAM” pe LGBT.La adapostul acestei ”menajari”,prin acesti nesimtiti de tradatori perversi,LGBT NE ALTEREAZA NOUA IDENTITATEA lasata de Dumnezeu.Si poate multi naivi nici macar nu constientizeaza ca ACCEPTÂND acest Carti de Identitate abdica de la HRISTOS. E posibil ca MUNTELE ATHOS sa nici nu mai primeasca astfel de persoane.Iar cei care ne INCHINA pe noi SATANEI nu isi dau seama ce blestem atrag asupra lor PERSONAL si asupra FAMILIILOR LOR,poate pe generatii intregi.Ma intreb daca nu au de pe acum cosmaruri si nu-si dau seama de unde li se trage…Adu Doamne o iarna grea sa explodeze mamaliga si sa avem alegeri anticipate cu AUR,nu 50% ci 90%.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger