AcasăȘTIRI EXTERNELegea care poate declanșa Al Treilea Război Mondial! Se cere, în Congresul...

Legea care poate declanșa Al Treilea Război Mondial! Se cere, în Congresul SUA, intervenția US Army în Ucraina!

Adam KizingerLegea care poate declanșa Al Treilea Război Mondial! Se cere, în Congresul SUA, intervenția US Army în Ucraina!

Legea care poate declanșa Al Treilea Război Mondial e pe cale să fie votată în Congresul Statelor Unite ale Americii! Politicienii de la Washington ar urma să autorizeze utilizarea forțelor armate ale SUA pentru a apăra integritatea teritorială a Ucrainei!

O astfel de lege, care va permite Casei Albe să trimită trupe în apărarea Ucrainei, echivalează cu o declarație de război la adresa Federației Ruse, atrag atenția analiștii militari.

Congresmenii americani susțin că SUA pot interveni în războiul din Ucraina dacă Rusia va folosi acolo arme chimice, biologice sau nucleare.

Casa Albă, autorizată să trimită soldați americani în Ucraina!

Decizia de a introduce o rezoluție care va autoriza utilizarea forțelor armate ale SUA pentru a apăra integritatea teritorială a Ucrainei în cazul în care Putin își intensifică războiul a fost luată de congresmanul Adam Kinzinger.

Politicianul republican susține că rezoluția sa nu este un act ostil Rusiei, ci doar are scopul să îi ofere președintelui Joe Biden posibilitatea să intervină rapid, în caz de necesitate.

„Dacă este folosită, Joe Biden are această pârghie. Îi oferă o mai bună flexibilitate. Dar, de asemenea, este un factor de descurajare pentru Vladimir Putin. Dacă Vladimir Putin vrea să escaladeze cu Occidentul, o va face!” – senatorul republican Adam Kinzinger, în direct la „Face the Nation”, de pe CBS.

„Înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, au existat momente în care nimeni nu și-a dorit vreodată să se implice și în cele din urmă și-a dat seama că trebuie. Sper să nu ajungem în acel punct. Dar ar trebui să fim pregătiți, dacă o vom face”, a punctat el, potrivit chicagotribune.com.

Adam Kinzinger: „Trebuie să fim alături de aliații noștri”

Senatorul republican Adam Kinzinger este un veteran al Forțelor Aeriene ale SUA, având misiuni îndeplinite în Afganistan și Irak.

Anterior, el a declarat că introducerea rezoluției privind utilizarea forței militare americane în Ucraina a venit după ce a vorbit cu secretarul de stat Antony Blinken despre îngrijorările cu privire la utilizarea de către Putin a armelor chimice.

„Știm că milioane de ucraineni sunt refugiați, mii de oameni au fost uciși, iar pagubele care continuă să îi asedieze sunt absolut inumane. Țintirea civililor, execuțiile în masă și nenumăratele rapoarte de violuri comise de forțele rusești au rămas în mare parte necontrolate (…) Trebuie să luăm apărarea umanității și trebuie să fim alături de aliații noștri, a spus Kinzinger.

Trebuie să luăm măsuri pentru a pune capăt acestor atrocități. Cuvintele contează, dar și acțiunile noastre contează – Adam Kinzinger

Adam Kinzinger: „Introduc acest AUMF ca o linie roșie clară”

„Introduc acest AUMF ca o linie roșie clară, astfel încât Administrația Biden să poată lua măsuri adecvate în cazul în care Rusia ar folosi arme chimice, biologice și/sau nucleare”, a mai zis congresmenul republican. Cuvintele sale au fost alese cu mare atenție, căci despre o linie roșie a vorbit și Vladimir Putin când a cerut încetarea negocierilor privind aderarea Ucrainei la NATO.

Așa cum a spus președintele BIDEN, Putin trebuie oprit. În consecință, comandantul suprem al celei mai mari armate din lume ar trebui să aibă autoritatea și mijloacele necesare pentru a lua măsurile necesare pentru a face acest lucru – adam Kinzinger

author avatar
Andreea Vlad
1.724 afisari

14 COMENTARII

  1. Câți din milioanele de refugiați din calea barbarismul rusesc, au fost luați în America, sau tot pe tarile amărâte se trage

  2. Ce sa faca aceasta armata de pedofili drogati si transgender in Ucraina ,in istorie criminala a americii de cind au facut genocit cu indienii nativi ,si appointed gunoaiele din Anglia care au venit pentru aur si se omorau cowboy intre ei pentru un gram de aur ,au venit toti infractorii din Italia cu paduchi in basca si omorau lumea pe strada cu mitralierele ,au facut genocit in Vietnam ,Siria ,Irak ,Afghanistan,Serbia si in alte tari ,au sute de mii de oameni care dorm pe strazi si maninca din gunoaie ,peste 40 de mii de crime pe an ,unde au furat alegerile din 2020 ,peste 15 milioane de persoane illegal fara acte ,unde dictatura partidului democrat discrimineaza pe albi si peste 60 de milioane de gunoaie de americani care isi baga droguri in ei

    • Bezmeticule, armata de asasini ceceni sau din zona asiatica Rusiei este lumina ta de la răsărit? Invadarea Ucrainei și bombardamentele orașelor sunt dezideratul tău? Vezi-ți mai întâi bârnă din ochii tai chiori.

  3. Pe yankei in manca-n c..r. Sa nu cumva sa nu aiba , in final, cu ce se scarpina…Vor razboi si-n Europa ca-n rest au fost…

  4. CAND AU INTERES ,DAR N-AU O MOTIVATIE CA SA ATACE O TARA ,O FABRICA !,VEZI ATACAREA IRAKULUI -SUA – BUCH + UK -BLAIRE – IRACUL DETINE ARME CHIMICE DE UCIDERE IN MASA !, UNDE-S ARMELE ??,PE SADAM l-AU GASIT !,L-AU CONDAMNAT LA MOARTE CA SI PE CEAUSESCU PE UN RECHIZITORIU FACUT TOT PE GENUNCHI !,L-AU SPANZURAT !,
    UNSE-S ARMELE CHIMICE ??,AU ATACAT SERBIA FARA MANDAT ONU !,L-AU ARESTAT PE MILOSEVICI ,MILOSEVICI A MURIT IN INCHISOARE ,HOTARAREA TRIBUNALULUI INTERNATIONAL „MILOSEVICI NU A FOST GASIT VINOVAT PENTRU FAPTELE PENTRU CARE A FOST ARESTAT !;LIBIA ATACATA ,GADAFI IMPUSCAT ,LIBIA DESTABILIZATA !!, SIRIA FACUTA PRAF DE INSURGENTII PREGATITI INARMATI SI COORDONATI DE CIA !!, VINOVATI ???????????????????.
    CARE-I DEFINITIA DEMOCRATIEI ?,DAR A LIBERTATII MARCA AMERICANA ?-„CEI ALTU ESTE SI AL MEU !,CEI AL MEU NU TE INTERESEAZA !”.
    CE-I MANA PE AMERICANI INTR-UN RAZBOI FRATICID ??,DE CAND NU MAI POT RESPIRA AMERICANII FARA MIROS DE PRAF DE PUSCA ??.
    UCRAINA CU 3 CONFLICTE DESCHISE CU RUSIA NU POATE FI ACCEPTATA IN NATO !!, CINE I-A INVITAT ?,CINE I-A PROSTIT ?,CINE I-A TRANSFORMAT IN POLIGON DE EXPERIMENTARE A ARMELOR AMERICANE ?,CINE I-A FACUT PE UCRAINIENI COADA DE TOPOR IMPOTRIVA RUSIEI ?.
    UCRAINA ESTE UN CONGLOMERAT,REZULTATUL POLITICILOR DE RUSIFICARE A TERITORIILOR INVADATE -CUCERITE DE PUTEREA TARISTA SI SOVIETICA ,UCRAINA ARE O ISTORIE
    DE 31 DE ANI !!!, IAR MOSTENIREA EI ESTE CONTROVERSATA !,CONTESTATA !, IAR POLITICA UCRAINEI DE IMPUNERE A LIMBII UCRAINIENE A STARNIT UN CONFLICT INTERN !,
    IAR ASTA NU SE VREA SA SE STIE ! DE CEI CARE AZI BAGA BATUL PRIN GARD !

    • Sunt cei 100 de km de pamant plin de petrol furat de la Sadam si dat la Kuweit unde au plantat 1000 de sonde de petrol Petrofacul de la UK cu ameriolacii. Ptr asta l-au omorat pe Sadam.Cine-s criminalii?

  5. Cei de la Washington au DECIS ca lumea trebuie sa fie acum MONOPOLARA. NATO si UE au cedat in fata dominatiei SUA , NATO si Uniunea Europeana s-au resemnat cu faptul ca „stapanul casei” este Washington. Cine spunea ca „poporul ales” va stapanii lumea.!!??

  6. MAI MULT RIDICOL DE CAT MAI POATE SUA FATA DE LUMEA INTREAGA NU SE POATE.O LEGE APROBATA DE CONGRESUL AMERICAN POATE DECIDE DECLANSAREA CELUI DEAL TREILLEA RAZBOI MONDIAL.UNDE ESTI ONU?UNDE SAT TARILE IUBITOARE DE PACE.OARE SANTEM CONDUSI DE TARATURRII?

  7. CITITI STIRE….Daca bosorogul senil de Joe Biden , trebuie ASCUNS la Washington D.C ,din cauza problemelor cognitive, atunci s-a gasit solutia. Prima doamna a SUA,Jill Biden va „vizita” !!?? Romania in perioada 5-6 mai,pentru a se intalni cu mambrii guvernului, ai serviciilor americane si cu personalul AMBASADELOR din Romania.

  8. daca sua intervine militar in ucraina , e inceputul razboiului mondial atomic , scapa cine poate .

  9. CAT MAI MULTI CETATENI AMERICANI GRASI SI LENESI TRIMISI IN UCRAINA….UCRAINIENI CARATI-VA PE UNDE VEDETI CU OCHII CA SE PREGATESTE BOMBARDEAUA…NU LABORATOARELE BIO…CU EXPERIMENTE PE RUSI SI UCRAINIENI…BOMBARDEAUA PE MERCENARI…

    DAR PANA LA URMA SLAVII SUNT INTRE EI, DAR VOI CE CAUTATI UNDE NU VA FIERBE OALA?! SLAVA UCRAINEI CARE ADUCE RUINA EUROPENILOR SI BATJOCURA VESNICA A S.U.A.

  10. SUA trebuie să înceteze această propagandă antirusească și anticreștină sau vor da de dracu… Anglosaxonii nu mai pot continua de mână cu sioniștii proiectele lor globaliste de dominație a tuturor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger