AcasăȘTIRI EXTERNELaura Codruţa Kovesi începe în forţă: prima ei "victimă" la Parchetul European,...

Laura Codruţa Kovesi începe în forţă: prima ei „victimă” la Parchetul European, un român!

kovesiLaura Codruţa Kovesi începe în forţă: prima ei "victimă" la Parchetul European, un român!

Laura Codruţa Kovesi mai are puţin de aşteptat şi trece la treabă, de la 1 iunie. Atunci îşi va începe activitatea Parchetul European.

Fosta şefă a DNA va demara seria anchetelor cu un dosar în centrul căruia se află un român: Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, unul dintre consilierii premierului Florin Cîţu.

Isar face obiectul unei anchete interne a BERD intrucat a facut niste contracte de consultanta bazate pe „lipsa de loialitate”, in sensul ca a folosit informatii din interiorul institutiei pentru a le furniza partilor implicate in contracte directe, aducand prejudicii.

Îi face Kovesi un dosar lui Isar?

Având în vedere că este vorba despre bani europeni, fie ca sunt de la BERD, de la BCE sau prin alte trasee ale Comisiei UE, daca ajung in litigiu, atunci se pot ancheta doar de OLAF, sau mai nou de Parchetul European al lui Kovesi.

Iar asta dupa finalizarea anchetei interne a BERD, asteptata la finalul lunii in curs, si dupa inaintarea rezultatelor la OLAF si Parchetul European. Ca atare, am putea asista in curand la un dosar european pe care Kovesi i-l face lui Isar, potrivit postului RomaniaTV.

Ar plăti în felul asta si o polita mai veche, întrucât soţia lui Isar, Alina Gorghiu a fost una din marile adversare ale lui Kovesi și ale numirii acesteia la Parchetul European.

author avatar
Andrei Ștefan
2.911 afisari

6 COMENTARII

  1. Luluta faulteaza jidani. Sa nu uiti ca si tu ai un dosar si sa-l pupi pana si in cur pe Emanuel ca te-a salvat ca Balint Lacatus in min 95.Si sa nu uitam sa fraudam si noi 4% la examinele vieti ca tine. E permis deci admis.

  2. Vai dar cum se poate,
    Ce face domnul OLAF? cum de nu l a ochit el pe ISARU harmasaru.Ai asteptat cu sufletul la gura sa l infunzi pe isar Lulutza esti geniala !Ai de gand sa i decapezi pe romani de acolo pe banii UE De asta s a infiintat ongul asta ca sa te rafuesti tu cu dusmanii tai Halal tante .Halal !

  3. Cu aceasta prezentare Isar este un ingeras:
    „Isar face obiectul unei anchete interne a BERD intrucat a facut niste contracte de consultanta bazate pe „lipsa de loialitate”, in sensul ca a folosit informatii din interiorul institutiei pentru a le furniza partilor implicate in contracte directe, aducand prejudicii.”
    Oare cum isi permite koveshi sa il acuze???

  4. Nu o sa deranjeze in viata ei vreo multinaționala, in schimb daca va putea sa ucidă capitalul românesc, o face fluierând

  5. Codruta nu fi dura cu cei care te -au admirat! I-ai de guler pe cei care au ordonat distreugerea Romaniei! Avem si noi romanii ocazia sa punem la punct pe talharii Europei! Cred ca esti o mare patrioata!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger