AcasăȘTIRI EXTERNELacul din SUA, care seacă, a fost "cimitirul" Mafiei. Rămăşiţe umane au...

Lacul din SUA, care seacă, a fost „cimitirul” Mafiei. Rămăşiţe umane au ieşit la suprafaţă! (VIDEO)

lac MeadLacul din SUA, care seacă, a fost "cimitirul" Mafiei. Rămăşiţe umane au ieşit la suprafaţă!

Un lac din SUA, din apropierea Las Vegasului, a scos la suprafaţă o scenă îngrozitoare. Mai degrabă, un adevărat cimitir. Lacul Mead, care acum seacă, scoate la suprafață și alte schelete, după cel găsit într-un butoi, în urmă cu o săptămână.

Autorităţile suspectează că Mafia ar avea legături cu aceste descoperiri macabre.

Scheletele umane apar unul după altul

Sâmbătă, „un alt schelet uman” a ieșit la suprafață. Poliția crede că este vorba de o crimă care a fost săvârșită la finele anilor 1970 sau începutul anilor 1980, pentru că victima purta pantofi fabricați în acea perioadă.

Poliția avertizează că, probabil, vor fi găsite mai multe cadavre pe măsură ce lacul se retrage. Detectivul detectiv de la Omucideri din Las Vegas, locotenentul Ray Spencer, a declarat presei locale că momentul a fost determinat cu ajutorul hainelor și pantofilor victimei, care se vindeau în magazinele Kmart la acea vreme.

5.000 de dolari pentru alte cadavre

Doi ofițeri de poliție pensionari din Las Vegas au anunțat că oferă o recompensă celor care găsesc alte cadavre în lacul Mead. David Kohlmeier și Daniel Minor oferă 5.000 de dolari scafandrilor pentru fiecare cadavru.

„Credem că sunt mai mulți morți acolo”, a spus Kohlmeier pentru presa locală.

Există mai multe dispariții misterioase care nu au fost niciodată elucidate. Pentru că apa este atât de scăzută în această perioadă, există o șansă să se facă lumină în multe cazuri”, au mai spus autorităţile.

author avatar
Andrei Ștefan