AcasăȘTIRI EXTERNELaboratoarele biologice din Ucraina / China cere socoteală Washingtonului

Laboratoarele biologice din Ucraina / China cere socoteală Washingtonului

Laboratoarele biologice din Ucraina / China cere socoteală Washingtonului

Comunitatea internațională trebuie să studieze temeinic și să vină cu o evaluare imparțială a informațiilor furnizate de Rusia despre laboratoarele biologice americane din Ucraina, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Zhao Lijian.

El a menționat că Statele Unite încă nu au venit cu un „răspuns constructiv la declarațiile Rusiei”.

Rețea de peste 30 de laboratoare

„Vom saluta o evaluare justă, imparțială și profesională din partea societății internaționale a documentelor furnizate de Rusia pe baza mecanismelor Națiunilor Unite și a Convenției privind interzicerea dezvoltării, producerii și stocării armelor biologice și toxice”, a spus Zhao Lijian, scrie Tass.

Igor Kirillov, care conduce forța de protecție împotriva radiațiilor, chimică și biologică a armatei ruse, a raportat în martie că pe teritoriul ucrainean s-a format o rețea de peste 30 de laboratoare biologice sub conducerea Defense Threat Reduction Agency (DTRA) a Pentagonului.

Potrivit acestuia, pe 24 februarie, toți au fost instruiți de către Ministerul Sănătății din Ucraina să distrugă complet agenții biologici aflați în laboratoare.

author avatar
Tudor Borcea
896 afisari

2 COMENTARII

  1. Chinezule sa vii peste 1 an sa te convingi ca in ucraina nu sunt laboratoare. Asa a fost si la wuhan – raiul corona.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger