AcasăȘTIRI EXTERNEL-au prins pe „Rambo!” - VIDEO

L-au prins pe „Rambo!” – VIDEO

După mai multe zile de căutări, oamenii legii germani au dat de urma tânărului cunoscut drept „Rambo din Pădurea Neagră”.

Bărbatul – acuzat că a dat bir cu fugiții, căutând refugiu într-o pădure din sud-vestul Germaniei, după ce ar fi amenințat patru polițiști și le-ar fi luat armele – a fost arestat, anunță BBC. Suspectul a fost găsit ascuns într-un tufiș, având în apropierea sa nu mai puțin de patru pistoale, dar și un topor.

Căutarea bărbatului, identificat drept Yves Rausch, a implicat o adevărată desfășurare de forțe – întocmai ca într-un film de acțiune turnat la Hollywood – fiind folosit nu doar un număr semnificativ de forțe de ordine, ci și elicoptere, camere cu termoviziune, dar și câini special antrenați pentru căutare de persoane. Din câte menționează aceeași sursă, un factor poștal ar fi avut un rol important în acest caz, în sensul în care a ajutat poliția, cu informații care au făcut posibilă arestarea suspectului. Bărbatul de 31 de ani a fost prins, într-un final, după ce era căutat încă de duminică.

Din câte anunță presa internațională, incidentul care a pus pe jar oamenii legii datează de la finele săptămânii trecute, atunci când tânărul fusese identificat într-o construcție aflată la marginea unei păduri, în care se adăpostea. Dacă inițial bărbatul prezentat de media drept „Rambo din Pădurea Neagră” păruse se coopereze cu polițiștii, la un moment dat – când, foarte probabil, nimeni nu se aștepta la un astfel de pas – a reușit să scoată un pistol și să îi dezarmeze pe cei patru agenți, înainte de a-și pierde urma.

Citiți mai multe aici: Operațiunea „Rambo” din Pădurea Neagră. Poliția germană urmărește de șase zile un fugar înarmat cu săgeți și cuțit



532 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger