AcasăȘTIRI EXTERNEL-au prins pe pensionar, pe aeroport, cu 455.000 euro cash în valiză....

L-au prins pe pensionar, pe aeroport, cu 455.000 euro cash în valiză. Poliţiştii au o bănuială de unde ar proveni banii

Un pensionar ucrainean „amărât” a fost prins cu 455.000 euro cash în valiză, pe aeroportul din München. Bărbatul de 66 ani a încercat să intre în Germania cu aceşti bani.

Iniţial, omul declasare că are asupra lui doar 300 euro.

Un necunoscut i-a predat un bagaj de mână

Incidentul a avut loc pe 19 noiembrie 2023. La verificarea de la intrarea în terminal, pensionarul a declarat că are asupra sa circa 300 de euro. Ulterior, potrivit raportului poliției germane, înainte de îmbarcare, „un bărbat necunoscut i-a predat un bagaj de mână” pensionarului.

„În urma celui de-al doilea control vamal, în bagajul de mână primit au fost găsite aproape 455.000 de euro. Banii au fost confiscați, iar împotriva bărbatului a fost inițiată o procedură penală”, potrivit vameşilor din München.

Ucraineanul nu poate explica sursa banilor

Autorităţile germane au afirmat că ucraineanul nu poate explica sursele acestor bani, dar oamenii legii au o bănuială.

Ei verifică teoria spălării banilor, iar în cazul în care suspectul nu poate confirma originea numerarului, „toți banii vor fi confiscați”.

Serviciul secret al Ucrainei a descoperit o fraudă msivă

Altfel, Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anunţat, sâmbătă, că a descoperit un sistem de corupţie în timpul achiziţionării de arme de către armata ucraineană şi că valoarea totală a fraudei ar fi echivalentă cu aproximativ 40 de milioane de dolari.

Se pare că deturnarea de fonduri a implicat achiziţionarea a 100.000 de obuze pentru armata ucraineană.

author avatar
Andrei Ștefan
8.358 afisari

4 COMENTARII

  1. Dar fostul ministru de interne ucrainian de unde avea 34 milioane de euro care i-au fost gasiti la vama Siret?

  2. Sa ajutam Ucraina cat mai mult ca sa fure smecherii de la ei cat mai mult, acolo nu este nici un control, ce intra, ce iese, asa se fac miliardele, strangeti voi cureaua ca noi sa ne crestem averile. Rusine,rusine, rusine sa va fie, daca au asa ceva! Cu acei bani faceti un calcul cate spitale moderne, scoli, gradinite, sosele ar fi construite. Cate paduri ar fi plantate, cate lacuri asanate, cate case frumoase ar fi construite si cate altele ……..benefice omului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger