AcasăȘTIRI EXTERNEKremlinul denunță bombardamentul SUA asupra Iugoslaviei, în 1999 / Rusia vorbește despre...

Kremlinul denunță bombardamentul SUA asupra Iugoslaviei, în 1999 / Rusia vorbește despre „torpilarea ordinii mondiale”

Bombardamentul SUA asupra Iugoslaviei, acum 23 de ani, a torpilat fundamentul ordinii mondiale, provocând erodarea acesteia, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

„Atunci, aceste bombe, pe lângă uciderea civililor, au început să distrugă sistemul de relații internaționale. Exact atunci NATO, și când spunem NATO, ne referim la americani, a început să bombardeze fundația lumii”, a declarat Peskov.

„Americanii au instigat toate acestea”

„Atunci a început o eroziune a tuturor fundamentelor ordinii mondiale, care a dus la criza de securitate europeană, prin care trăim astăzi”, a subliniat purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, scrie Tass.

Peskov a subliniat că această criză implică în primul rând continentul european – Rusia și alte state situate pe continent, majoritatea fiind în prezent „neprietenoase” față de Moscova.

„Tot americanii, care au instigat toate acestea, suferă mult mai puțin de această criză, trebuie să o înțelegem bine”, a adăugat el.

Între timp, întrebat dacă există „lumină la capătul tunelului” în această situație, purtătorul de cuvânt a remarcat că „fiecare tunel se termină cu lumină”.

author avatar
Tudor Borcea
777 afisari

9 COMENTARII

  1. Daca bombardezi pe altii cand ai chef si pe baze false sigur ca se distruge increderea. La fel sanctiunile si blocarea conturilor, distrug increderea in institutiile financiare. Cand nu mai are nimeni incredere in tine si toti te evita probabil ca nici influenta si mituirea nu mai functioneaza. Pe scurt este autodistrugere. Singura scapare ar fi dictatura in care faci ce vrei si nimeni nu are dreptul sa comenteze sau sa faca ceva impotriva. Urmatorii ani vom vedea daca ajungem la dictatura ori scapam de dementa

    • Sa te ferească Dumnezeu de cinismul și interesele Americi, eu mari speranțe de pace și democrație nu mi, as pune în America

      • Decadenta americana a ajuns la proportii biblice. Droguri, LGBQ, invata teorii rasiste din clasele mici, mai nou modificari genetice, satanism in toata regula. Totusi sant si in america destui oameni cumsecade. Vor reusi sa isi scape tara de influentele astea?

  2. Ei in america au ajuns sa si demoleze si statuile parintilor fondatori asa ca asta spune mult despre ce gandire au ce sa le ceri sa ii inteteseze de altii.o tin cu nom dar sa stea atenti la ce le a spus un savant ca va fi doar intr un mod care lor nu le convine sau nu va fi !!!

  3. Si daca americanii au facut o greseala, hai sa gresim si noi? Ce vina are Ucraina pentru nelegiuirile americane de oriunde pe glob?

    • Nu ai inteles nimic? Si creier mic si spălat rau. Daca actorasul de doi bani nu voia sa asculte de stapanii lui americanii, Ucraina era o țara înfloritoare, neutra, suverana si probabil cu cele mai mici taxe din Europa. In 2015 la Minsk putin a semnat ca nu se atinge de Ucraina daca federalizează Ucraina cu capitala la Kiev. Americanii tai ce ii pupi in dos, l au pus pe maimuțoiul de actor sa nu duca la îndeplinire acordul de la Minsk. A venit putin cu armata la granița si a cerut ca Ucraina sa semneze ca va fi un stat neutru, precum Suedia, Finlanda, fara NATO si fara ue, cu orice condiție economică vrea Ucraina de la ue si Rusia. Nu sa vrut, ca America a vrut război. Daca citești ce a declarat senilul de biden, ieri in Polonia, este o declarație de război a NATO împotriva Rusiei. Daca aveai putin habar de istorie, tot democrații americani au creat războiul din Yugoslavia. Dar pentru a vedea adevarul, trebuie sa si gandesti, nu sa gândească televizorul ptr tine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger