AcasăȘTIRI EXTERNEKremlin: Sancțiunile SUA împotriva lui Putin echivalează cu ruperea relațiilor Moscova-Washington

Kremlin: Sancțiunile SUA împotriva lui Putin echivalează cu ruperea relațiilor Moscova-Washington

Kremlin: Sancțiunile SUA împotriva lui Putin echivalează cu ruperea relațiilor Moscova-Washington

Adoptarea de sancțiuni din partea SUA împotriva președintelui rus Vladimir Putin în cazul unei agresiuni a Rusiei împotriva Ucrainei „ar depăși o limită”, a denunțat joi, 13 ianuarie, Kremlinul, după prezentarea unui proiect în acest sens.

„Sancțiunile împotriva unui șef de stat sunt o măsură care ar depăși o limită, ar echivala cu o rupere a relațiilor”, a denunțat purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov.

Un plan „extrem de negativ”

El a notat că propunerea senatorilor democrați americani în acest sens  „nu facilitează stabilirea unei atmosfere constructive pentru discuțiile ruso-occidentale” aflate în curs săptămâna aceasta privind o detensionare a tensiunilor din jurul Ucrainei.

Înalți senatori democrați americani au dezvăluit miercuri un nou plan de sancțiuni menit să-l pedepsească pe Vladimir Putin și să ofere asistență financiară Kievului în cazul unei invazii a Ucrainei de către Rusia.

Legea intitulată „Apărarea suveranității Ucrainei”, prevede sancțiuni împotriva președintelui rus, prim-ministrului Mihail Mișustin, unor înalți oficiali militari și mai multor entități din sectorul bancar rus.

Anunțul acestui plan de sancțiuni „extrem de negativ”, potrivit Kremlinului, a venit în ajunul unei reuniuni la Viena a Consiliului Permanent al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), a treia și ultima secvență a unui intens balet diplomatic care vizează dezamorsarea riscului de conflict în Ucraina.

author avatar
Tudor Borcea
249 afisari

1 COMENTARIU

  1. NOUA RESETARE A VENIT…BIDEU SI CLICA LUI DE IMPOTENTI SI DISTRUGATORI SI S.U.A. MERITA O LECTIE DE VACCINARE MONDIALA…APOI NURENBERG 2 CARE SCAPA LUMEA DE ARAFATI….CE ESTE ARAFATUL? UN PROST RACOLAT DE SECURITATE SI APOI CEDAT ALTUI SERVICIU DE SECURITATE…SA INVETE EL CUM SE GESTIONEAZA DEZASTRELE…ACUM CA DAMASCUL LUI NATAL E NUMAI RUINA TREBUIA SA IL FACA PE PATRIHOTUL ASTA SA SE CARE LA MAICA LUI. SI ASA IN AFARA DE GAURA DIN KUR NU ARE NIMIC PE LUME…TOATE SUNT DARUITE DE STATUL ROMAN. ASA CA ACEASTA LEPRA TREBUIE ERADICATA…NURENBERG 2…CUI II PASA DE O CIUMA SCARBOASA CA RAED? SI SUB GARD DACA VA FI GASIT LUMEA VA FI FERICITA…ORICUM DRUMUL LUI DUCE IN IAD…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger