AcasăȘTIRI EXTERNEKremlin: Imposibil de izolat Rusia în spatele unei cortine de fier

Kremlin: Imposibil de izolat Rusia în spatele unei cortine de fier

Pot apărea probleme cu o serie de țări, totuși Moscova a avut mai multe probleme cu aceste țări înainte, a subliniat purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov.

Rusia nu poate fi izolată în spatele unei cortine de fier, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, jurnaliştilor.

„Abuzuri și genocid din partea Kievului”

„O țară precum Rusia nu poate fi închisă, nu poate fi astfel izolată. Cu siguranță pot apărea probleme cu un număr de țări, totuși am avut diverse probleme cu aceste țări înainte, dacă nu vorbim despre situația actuală”, a spus Peskov, scrie Tass.

Președintele rus Vladimir Putin a declarat într-un discurs televizat, joi dimineață, că, în răspuns la o solicitare a liderilor republicilor separatiste din Donbas, a luat decizia de a efectua o „operațiune militară specială” pentru a proteja oamenii „care au suferit abuzuri și genocid de către regimul de la Kiev timp de opt ani”.

Ministerul rus al Apărării a subliniat că infrastructura militară ucraineană este distrusă de „arme de precizie”.

author avatar
Tudor Borcea
324 afisari

5 COMENTARII

  1. Europa si USA ar trebui sa intrerupa orice fel de relatii cu liliputanul putin.Nimeni nu ar trebui sa-i mai dea vreo importanta acestui criminal,criminal care continua aceeasi politica murdara si criminala pe care a dus-o dintotdeauna imperiul rus.Daca vom fi slabi piticul nu se va opri aici,deocamdata el se crede ca ii nemuritor,iar daca ii dam sansa el se va crede d-zeu si va fi greu de oprit tinind cont de arsenalul nuclear de care dispune.Iar despre armata ucraineana nu am crezut ca-i asa slaba.Dupa cum decurg lucrurile mai mult de o saptamana nu rezista.Pacat,iarasi platesc oamenii de rand ca intotdeauna.

  2. Mai alupicius mars la mama rusia si nu mai otravi aerul.Voi astia rusofiliva credeti buricul pamantului,nenorocitilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger