AcasăȘTIRI EXTERNEKim Jong Un se luptă cu "balauri" invizibili. Ameninţă din nou cu...

Kim Jong Un se luptă cu „balauri” invizibili. Ameninţă din nou cu folosirea „preventivă” a armei nucleare!

kim jong unKim Jong-Un e pus pe distracţie? Nord-coreenii au crezut că nu văd bine ce e la TV. S-au frecat la ochi!

Kim Jong Un a avertizat din nou că Phenianul ar putea folosi „preventiv” arma nucleară pentru a contracara forţe ostile. Liderul nord-coreean a ieşit cu o explicaţie halucinantă pentru care ar putea folosi armele „apocaliptice”.

Pentru „a menţiune superioritatea absolută” a forţelor armate nord-coreene, ţara trebuie să fie capabilă „să controleze şi să contracareze preventiv orice încercări periculoase şi ameninţări, dacă va fi necesar”, s-a justificat Kim Jong Un.

Vrea o forţă militară „zdrobitoare”

Phenianul trebuie să continue să îşi dezvolte arsenalul pentru a dispune de o „forţă militară zdrobitoare pe care să nu o poată provoca nicio putere din lume”, a afirmat Kim Jong Un. Este „colacul de salvare care garantează securitatea ţării noastre”, a spus el.

Aşadar, Kim Jong Un ar putea recurge la arsenalul nuclear dacă „interesele fundamentale” ale Coreii de Nord sunt ameninţate.

A prezentat rachetele balistice intercontinentale

Cu ocazia unei întâlniri cu militari de rang înalt în cadrul căreia a ţinut să salute munca depusă la parada militară de la 25 aprilie, au fost prezentate cele mai puternice rachete balistice intercontinentale.

În ciuda sancţiunilor internaţionale severe, Coreea de Nord îşi continuă modernizarea armatei. De la începutul anului, Phenianului e efectuat cel puţin zece teste, lansând în special o rachetă balistică intercontinentală (ICBM) cu rază lungă de acţiune, pentru prima dată după 2017.

author avatar
Andrei Ștefan
221 afisari

6 COMENTARII

  1. Să se ia de mână cu unchiul Putin și să-si închidă definitiv țara. Nu râvnește nimeni la ea.

  2. Iti dadeam noi grau ca suntem granarul mapamondului ca suntem granarul ioropi cu granarul ioropi Ucraina din Constanta cu milioane de tone de grau in port, da nu mănânci.

  3. Castiguri acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Detalii la adresa de e-mail andreeae882@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger