AcasăȘTIRI EXTERNEKim Jong-un revine în acțiune după ce un diplomat sud-corean pretindea că...

Kim Jong-un revine în acțiune după ce un diplomat sud-corean pretindea că este în comă! Phenianul a publicat imagini cu dictatorul – VIDEO

Kim Jong-un revine în acțiune după ce un diplomat sud-corean pretindea că este în comă! Phenianul a publicat imagini cu dictatorul - VIDEO

Phenianul a publicat mai multe imagini cu liderul țării, Kim Jong-un, la câteva zile după ce un diplomat sud-corean pretindea că dictatorul s-ar afla în comă.

Dictatorul apare participând la o întâlnire a Biroului Politic al Partidului Muncitorilor, a declarat Agenția Centrală de Știri din Coreea, care este controlată de stat, relatează Mail Online.

Acesta a solicitat autorităților să depună eforturi de prevenire împotriva pandemiei de coronavirus, dar și a unui taifun care amenință statul, potrivit KCNA.

Kim Jong-un revine în acțiune după ce un diplomat sud-corean pretindea că este în comă! Phenianul a publicat imagini cu dictatorul - VIDEO
Kim Jong un revine în acțiune după ce un diplomat sud corean pretindea că este în comă Phenianul a publicat imagini cu dictatorul

Însă veridicitatea imaginilor publicate de KCNA nu poate fi verificată.

Publicarea lor la două zile după ce Chang Song-min, fost asistent al fostului președinte al Coreei de Sud, Kim Dae-jung, a afirmat că liderul nord-corean este în comă încă din aprilie iar aparițiile sale falsificate de atunci și până în prezent sunt falsificate.

Coreea de Nord spulberă mitul: Kim Jong-un nu ar fi în comă!

Întâlnirea de miercuri a avut loc în contextul în care pandemia de coronavirus reprezintă un adevărat pericol pentru economia Coreei de Nord în condițiile în care granițele au fost închise recent iar inundațiile au făcut ravagii.

Până în prezent, statul nord-corean nu a raportat niciun caz de coronavirus, însă Kim Jong-un a declarat luna trecută că „virusul ar fi putut intra” în țară.

Acesta băgat țara în lockdown după ce un bărbat ar fi avut simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2, însă rezultele testelor au fost neconcludente, potrivit OMS.

Mutări politice secrete în Coreea de Nord! Sora lui Kim Jong-un, tot mai aproape să preia puterea. A mai primit un post-cheie

Sora lui Kim Jong-un, Kim Yo-jong, a fost numită la conducerea unuia dintre cele mai importante organe politice din Coreea de Nord, cred oficialii din Seul, potrivit ministrului Apărării din Coreea de Sud.

Dacă informația este adevărată, acest rol ar întări statutul ei ca a doua cea mai puternică persoană din stat, scrie CNN.

Ministrul Apărării, Jeong Kyeong-doo, a declarat că Kim Yo-jong ar fi fost numită directorul Departamentului de Organizare și Orientare (OGD) din cadrul Partidului Muncitorilor din Coreea. Experții spun că OGD este responsabil cu monitorizarea a aproximativ 3 milioane de membri de partid pentru a se asigura că sunt suficient de loiali față de Kim Jong-un și că respectă învățăturile regimului nord-coreean.

 

author avatar
Alexandru Tîrcavu
235 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ma nu mai are omu voie sa mearga la mare a avut si Kim o flatulenta de la fasolea batuta si gata presa il da mort. Kim nu moare. Kim se transforma.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger