AcasăȘTIRI EXTERNEKim Jong-Un e pus pe distracţie? Nord-coreenii au crezut că nu văd...

Kim Jong-Un e pus pe distracţie? Nord-coreenii au crezut că nu văd bine ce e la TV. S-au frecat la ochi! (VIDEO)

kim jong unKim Jong-Un e pus pe distracţie? Nord-coreenii au crezut că nu văd bine ce e la TV. S-au frecat la ochi!

Kim Jong-Un a decis să le mai ofere şi clipe de distracţie poporului său. Dictatorul nord-coreean și partidul lui au aprobat două noi videoclipuri muzicale „glamour” scoase de trupa preferată a liderului suprem.

Comisia pentru afaceri de stat din Coreea de Nord a difuzat miercuri pentru prima dată videoclipurile la televiziunea națională.

Melodiile fac propagandă Coreei de Nord, evident

Piesele acestei trupe sunt despre cât de norocoși sunt nord-coreeni să trăiască într-o țară ca a lor și despre cât bun și puternic este liderul liderul asiatic. Cele două videoclipuri – „Mama noastră” și „Urmează-i inima”, au linii melodice care par din altă epocă.

Versurile ridică ţara şi dictatorul la cer, bineînţeles. Iată şi câteva exemple: „Mamă, mamă, draga noastră mamă, nu există nimeni ca tine”, este unul din versuri.

Chiar dacă m-aș reîncarna de 100 de ori, vreau să renasc și să trăiesc în sânul Mamei noastre”, continuă cântecul. „Singura persoană pe care o voi urma cu devotament este conducătorul nostru”, mai cântă o femeie.

Trupa care a scos aceste melodii a susţinut recent un concert de 130 de minute pentru Kim, concert care a fost difuzat la tv de mai multe ori în această săptămână.

Între timp, Kim a demonizat filmele străine şi hainele occidentale, nord-coreenii riscând pedepse aspre în cazul în care sunt prinşi greşind în acest fel.

Vă reamintim, Coreea de Nord se confruntă în această perioadă cu o acută criză de alimente.

author avatar
Andrei Ștefan