AcasăȘTIRI EXTERNEKim Jong-Un e pus pe distracţie? Nord-coreenii au crezut că nu văd...

Kim Jong-Un e pus pe distracţie? Nord-coreenii au crezut că nu văd bine ce e la TV. S-au frecat la ochi! (VIDEO)

kim jong unKim Jong-Un e pus pe distracţie? Nord-coreenii au crezut că nu văd bine ce e la TV. S-au frecat la ochi!

Kim Jong-Un a decis să le mai ofere şi clipe de distracţie poporului său. Dictatorul nord-coreean și partidul lui au aprobat două noi videoclipuri muzicale „glamour” scoase de trupa preferată a liderului suprem.

Comisia pentru afaceri de stat din Coreea de Nord a difuzat miercuri pentru prima dată videoclipurile la televiziunea națională.

Melodiile fac propagandă Coreei de Nord, evident

Piesele acestei trupe sunt despre cât de norocoși sunt nord-coreeni să trăiască într-o țară ca a lor și despre cât bun și puternic este liderul liderul asiatic. Cele două videoclipuri – „Mama noastră” și „Urmează-i inima”, au linii melodice care par din altă epocă.

Versurile ridică ţara şi dictatorul la cer, bineînţeles. Iată şi câteva exemple: „Mamă, mamă, draga noastră mamă, nu există nimeni ca tine”, este unul din versuri.

Chiar dacă m-aș reîncarna de 100 de ori, vreau să renasc și să trăiesc în sânul Mamei noastre”, continuă cântecul. „Singura persoană pe care o voi urma cu devotament este conducătorul nostru”, mai cântă o femeie.

Trupa care a scos aceste melodii a susţinut recent un concert de 130 de minute pentru Kim, concert care a fost difuzat la tv de mai multe ori în această săptămână.

Între timp, Kim a demonizat filmele străine şi hainele occidentale, nord-coreenii riscând pedepse aspre în cazul în care sunt prinşi greşind în acest fel.

Vă reamintim, Coreea de Nord se confruntă în această perioadă cu o acută criză de alimente.

author avatar
Andrei Ștefan
703 afisari

3 COMENTARII

  1. Kim o stii paia cu Gangnam Style?
    Baga aia sa vezi ce profituri ai si sa vezi apoi natalitati.

  2. Ce imi plac adaugirile astea din burta care dau de pamant cu credibilitatea ziarului. Pai de unde stii tu ca s-au frecat la ochi? Chiar crezi ca n-au mai auzit ode pana acum? Sau poate te-ai nascut cu mult dupa „Cantarea Romaniei”. Sau cu mult dupa ce muzica si-a pierdut orice muzicalitate. Da, inteleg, vrei sa exagerezi pentru ca dictatura bla bla yada yada dar realitatea nu tine cont de parerile tale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger