AcasăȘTIRI EXTERNEKim Jong Un a transmis un mesaj total surprinzător către Coreea de...

Kim Jong Un a transmis un mesaj total surprinzător către Coreea de Sud. Aşa ceva e foarte rar

SUA se joacă, de fapt, cu focul: Kim Jong Un a ameninţat Washington-ul cu armele nucleare!

Kim Jong Un i-a transmis o scrisoare total surprinzătoare președintelui în exercițiu al Coreei de Sud pentru că a încercat să îmbunătățească relațiile dintre cele două țări.

Mesajul a fost transmis cu 3 săptămâni înainte ca Moon să-și încheie mandatul. El va fi înlocuit de un președinte conservator care a semnalat deja că va avea un discurs mai dur în privința Coreei de Nord.

Specialiştii, sceptici cu Kim Jong Un

Sud-coreeanul Moon Jae-in va fi înlocuit de un președinte conservator care a semnalat deja că va avea un discurs mai dur în privința Coreei de Nord. Specialiştii în relaţiile diplomatice dintre cele două state sunt însă sceptici că mesajul Coreei de Nord anunţă o îmbunătăţire a relaţiilor bilaterale.

Planul liderului nord-coreean ar fi de a-l prezenta pe succesorul lui Moon, pe Yoon Suk-yeol, drept vinovat pentru orice deteriorare viitoare a relațiilor.

Coreea de Nord a lansat rachete balistice intercontinentale

„Kim Jong-un a apreciat efortul depus de Moon Jae-in pentru marea cauză a națiunii, până în ultimele zile ale mandatului său”, a relatat agenția de presă de stat KCNA din Coreea de Nord. Schimbul de scrisori este o „expresie a încrederii reciproce profunde”, potrivit presei de stat nord-coreeane.

Moon a spus că „era confruntării” ar trebui depășită prin dialog, iar angajamentul inter-coreean este acum o sarcină a următoarei administrații, a spus purtătorul său de cuvânt. Moon și-a exprimat, de asemenea, speranța pentru reluarea rapidă a discuțiilor de denuclearizare dintre SUA și Coreea de Nord.

author avatar
Andrei Ștefan
1.433 afisari

3 COMENTARII

  1. sa nu dea gargara cu „fratzii”:
    2 surori si 1 frate au fost dati deoparte,
    „chestiune de familie”.

    • Kim Jong Un a transmis un mesaj pentru Ziare.com :
      – Ziare.com SITE-UL CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI ,SI SUGACI DE ORGANE SLUGI CREDINCIOASE , SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE

      ZOAIELE.COM SUNT NISTE DEJECTII ALE CANALIZARII WC

  2. cu prezidentu e totdeauna o preblema,
    „Fostul presedinte izraelian Moshe Katzav, condamnat la sapte ani …”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger