AcasăȘTIRI EXTERNEKillnet a atacat Lituania! Răzbunarea Rusiei din cauza sancţiunilor în Kaliningrad a...

Killnet a atacat Lituania! Răzbunarea Rusiei din cauza sancţiunilor în Kaliningrad a început

Killnet, grupul de hackeri afiliat Rusiei, a atacat mai multe site-uri web ale guvernului lituanian ca răspuns la sancţiunile europene aplicate Moscovei.

Killnet a lansat un mesaj video pe contul Telegram al grupului, cerând Lituaniei să permită tranzitul mărfurilor către Kaliningrad, altfel națiunea baltică va fi atacată încontinuu.

Sunt afectate Transporturile, Energia şi Finanţele

Jonas Skardinskas, șeful securității cibernetice la Centrul Național de Securitate Cibernetică (NCSC) din Lituania, a avertizat că perturbările ar putea continua timp de câteva zile, sectoarele transporturilor, energiei și finanțelor resimțind greul atacurilor.

Preşedintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, a declarat că aşteaptă din partea Comisiei Europene să clarifice cu „mai multă precizie” cum trebuie aplicate sancţiunile împotriva Rusiei după agresiunea acesteia împotriva Ucrainei.

După ce Lituania a blocat parţial tranzitul de mărfuri către enclava rusă Kaliningrad, în virtutea acestor sancțiuni, Moscova a trecut la amenințări și a spus că răspunsul său „nu va fi de natură diplomatică”.

author avatar
Andrei Ștefan
512 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da, bai hackerilor rusnaci salbatici, inchideti-le lumina si gazul de tot la lithuanienii aia obraznici, sa se re-intoarca si ei putin in timp, sa vada cum e sa traiasca in conditii de secolul 17 !! Ha ha ha 🙂 Bai anonim, inchide si tu lumina la tine in casa, si mergi si pe la tovarasul niku ciukanezu, sa ii inchizi si lui, ca altfel face spume la gura Greta Trotineta !! ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger