AcasăȘTIRI EXTERNEKievul, capitala spionilor occidentali. Șeful CIA s-a întîlnit în secret cu Zelenski

Kievul, capitala spionilor occidentali. Șeful CIA s-a întîlnit în secret cu Zelenski

Directorul Agenției Cemtrală de Informații a SUA, CIA, William Burns, s-a deplasat recent la Kiev pentru a se întâlni cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

O întâlnire „secretă” dezvăluită de presa americană. Directorul CIA, William Burns, s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru a-l informa pe șeful statului „cu privire la analiza guvernului american (asupra conflictului) pentru săptămânile și lunile următoare”, a relatat Washington Post.

Un „Putin încolțit poate fi periculos”

Informația a fost transmisă și de agenția de presă Reuters. „Directorul Burns a călătorit la Kiev, unde s-a întâlnit cu omologii săi din serviciile de informații ucrainene și cu președintele Zelenski, cărora le-a reafirmat sprijinul nostru continuu pentru Ucraina și apărarea acesteia împotriva agresiunii rusești”, a declarat un oficial american, potrivit sursei citate.

Joi, Washingtonul a anunțat o nouă tranșă de ajutor militar pentru Ucraina, în valoare totală de 2,5 miliarde de dolari, care include sute de vehicule blindate de diferite tipuri, dar nu și tancuri grele Abrams.

Vizita șefului CIA, care, potrivit Washington Post, a avut loc săptămâna trecută, are loc într-un moment cheie al conflictului. Războiul din Ucraina, care a început în februarie 2022, va trece în curând pragul de douăsprezece luni.

Mai ales că, odată cu victoria republicanilor în Camera Reprezentanților din SUA, ajutorul american acordat Ucrainei ar putea scădea în următoarele luni.

William „Bill” Burns a vizitat personal Ucraina înainte de invazia rusă de la sfârșitul lunii februarie pentru a-l avertiza pe Zelenski de riscul de asasinat. Într-un interviu acordat CBS în octombrie, el a vorbit despre situația din Ucraina și a spus că se teme de imprevizibilitatea lui Vladimir Putin, notează BFMTV.

„Un Putin încolțit, care simte că este cu spatele la zid, poate fi periculos și nesăbuit și ne amintim de presupunerile greșite pe care le-a făcut înainte de război. Cred că acum își bazează abordarea pe presupuneri la fel de eronate că poate ține piept ucrainenilor, SUA și Occidentului”, a spus el.

author avatar
Tudor Borcea
462 afisari

5 COMENTARII

  1. Se pisa Rusia pe CI A si SRI si toate gunoaiele NATO ,Rusia are support de la peste 5 miliarde de oameni ,

  2. Unde a fost CIA cand au avizat pe AnthonyBlinken secretar de stat cand se stia public ca SAMUEL PISAR(tatal vitreg al lui Blinken)a fost avocatul si consilierul lui Robert Maxwell.Samuel Pisar a fost ultimul care l-a vazut viu pe Robert Maxwell (gasit „sinucis” pe yachtul LadyGhislaine)

    • Tot razboiul si pedofilia lui BelzebutSoros sunt organizate de un grup de khazari satanisti vezi SAMUEL PISAR tatal lui TonyBlinken si avocatul/consilierul lui RobertMaxwell(AbrahamHoch nascut inUcraina la fel ca Blinken)…Bai jigodii satsniste credeti ca aveti de-a face cu prostii? luav-ar dracu sa va ia de scarbe vandute lui Sarsaila

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger