AcasăȘTIRI EXTERNEKanye West, candidat la președinția Americii, împarte deja funcții în stat! Ce...

Kanye West, candidat la președinția Americii, împarte deja funcții în stat! Ce rol i-a rezervat sponsorului Elon Musk

kanye west

Kanye West ia cât se poate de în serios o posibilă candidatură la președinția Statelor Unite. Rapperul a oferit miercuri mai multe detalii cu privire la programul de candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Declarându-se împotriva avortului, sceptic cu privire la un vaccin împotriva Covid-19, artistul în vârstă de 43 de ani a anunțat că intenționează să pună capăt brutalității poliției și să reîntoarcă în școli ”teama și iubirea de Dumnezeu”.

West a declarat că va candida cu un banner al unei petreceri aniversare, „pentru că atunci când câștigăm este ziua de naștere a fiecăruia”. Sloganul campaniei sale va fi o versiune mult mai simplă decât versiunea fostului președinte Barack Obama „Da, putem”, respectiv cu mesajul „Da”, potrivit The Guardian.

Printre consilierii campaniei lui West se numără soția sa, vedeta americană Kim Kardashian-West, și fondatorul Tesla, Elon Musk. Vorbind despre Musk, West a precizat că „îl propune să fie șeful programului spațial”. Elon Musk, directorul executiv al Tesla și-a arătat suportul față de candidatura lui Kanye West la președinția SUA. „Ai întregul meu sprijin”, i-a răspuns lui Kanye West pe Twitter proprietarul Tesla.

Și-a anunțat candidatura de Ziua Independenței a SUA

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, Kanye West și-a exprimat dorința de a candida la președinția Statelor Unite ale Americii, asta după ce în nenumărate rânduri, s-a arătat un susținător ferm al actualului președinte, Donald Trump.

În ziua de 4 iulie, Ziua Independenței Statelor Unite, rapperul a declarat că va candida pentru Casa Albă. „Trebuie să realizăm acum promisiunea Americii, având încredere în Dumnezeu, unificând viziunea noastră și construindu-ne viitorul,” a scris el într-un mesaj pe Twitter. „Candidez pentru președenția Statelor Unite!”, a anunțat cel care se prezintă cu numele de ye.

Anunțul său a fost primit cu reacții diverse pe scena politică americană. Comentatorii au remarcat că nu este clar dacă West va candida cu adevărat. Până în prezent, artistul nu pare că și-a înregistrat numele la Comisia Electorală Federală (FEC) pentru alegerile din noiembrie.

author avatar
Andreea Vlad
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger