AcasăȘTIRI EXTERNEKanye West, obscen de bogat, obscen candidat

Kanye West, obscen de bogat, obscen candidat

Un rapper la Casa Albă, deznodământul apoteotic al Americii

Rapperul american Kanye West a declarat că nu îl mai sprijină pe preşedintele Donald Trump şi susţine că s-a înscris în cursa prezidenţială pentru a câştiga alegerile din noiembrie. Să fie sănătos, dar cum se face că artistul miliardar, până de curând un susţinător activ al preşedintelui, are acum gura legată după ce s-a aflat că a profitat de fondurile de urgență ale administrației Trump, pentru a ajuta compania sa Yeezy LLC să facă față epidemiei?

„Prin acest interviu îmi scot şapca roşie”, a spus rapperul într-un dialog cu revista Forbes, referindu-se la şepcile de baseball cu inscripţia „Make America Great Again” (MAGA) promovate de Trump. Referitor la candidatură, el a insistat: „Ca orice am făcut în viaţă, fac asta ca să câştig”. Dar nici banii contribuabililor americani nu-s de lepădat, și-o fi zis  afro-artistache. Și sunt mulți: Yeezy LLC a obținut venituri estimate de 1,5 miliarde USD anul trecut, o afacere cu adidași,  dar acest lucru nu l-a împiedicat pe patronul West să primească între 2 și 5 milioane de dolari guvernamentali, ca parte a unui vast plan de recuperare numit Programul de protecție pe salarii ( PPP ), conceput pentru a ajuta IMM-urile americane să facă față pandemiei, potrivit The Daily Beast.

Site-ul american subliniază că  împrumutul lui Kanye West pune multe întrebări de conflict de interese, având în vedere stilul de viață al unei bogății obscene, pe care o conduce împreună cu soția Kim Kardashian. Întrebat de Forbes care ar fi programul său politic, rapperul bling-bling a dat din colt în colt: “Încă nu am dezvoltat-o, nu știu dacă voi folosi cuvântul politică pentru pentru modul în care voi aborda lucrurile”. Adânc! Măreață Americă, ești pe mâini bune!

author avatar
Radu Jacotă Redactor
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger