AcasăȘTIRI EXTERNEKamala Harris, în vizită în România! Când sosește vice-președintele american la București

Kamala Harris, în vizită în România! Când sosește vice-președintele american la București

kamala harrisKamala Harris, în vizită în România! Când sosește vice-președintele american la București

Kamala Harris vine în România! Călătoria vicepreședintelui SUA a fost confirmată de secretarul adjunct de presă Sabrina Singh.

„Vizita ei va demonstra puterea și unitatea Alianței NATO și sprijinul SUA pentru aliații NATO de pe flancul estic în fața agresiunii ruse”, a anunțat secretarul de presă al Kamalei Harris.

Vicepreședintele Kamala Harris va călători la Varșovia, Polonia și București, România în perioada 9-11 martie, a transmis Sabrina Singh.

„În timpul întâlnirilor sale cu oficialii Poloniei și României, vicepreședintele Kamala Harris va promova coordonarea noastră strânsă ca răspuns la invazia neprovocată și nejustificată de către Rusia a Ucrainei. Se va discuta despre sprijinul nostru continuu pentru poporul Ucrainei prin asistență de securitate, economică și umanitară și determinarea noastră de a impune consecințe economice grave Rusiei și complicilor săi. Întâlnirile vicepreședintelui se vor concentra, de asemenea, pe modul în care Statele Unite pot sprijini în continuare vecinii Ucrainei în demersul de a-i întâmpina și îngriji pe refugiații care pleacă din țară din cauza războiului”, a declarat aceasta.

Premierul Ciucă a discutat cu vepreședintele SUA Kamala Harris

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut, marţi, o convorbire telefonică cu vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris.

„În cadrul dialogului, a fost analizată situaţia de securitate din regiune, ca urmare a agresiunii militare ruse asupra Ucrainei.

Vicepreşedintele SUA a transmis mulţumiri României pentru sprijinul acordat refugiaţilor ucraineni. Totodată, a fost remarcată importanţa solidarităţii manifestate de aliaţi pe Flancul Estic al NATO, care întăreşte garanţiile de securitate”, a transmis, Guvernul, într-un comunicat de presă.

author avatar
Andreea Vlad
689 afisari

26 COMENTARII

    • „Rusia este o țară mai mare. Rusia este o țară puternică. Rusia a decis să invadeze o țară mai mică, numită Ucraina. Astfel că, rezumând, acesta este un lucru greșit și este în contradicție cu tot ceea ce susținem noi.”

      O mare idioata.

  1. La 29 de ani era amanta guvernatorului statului care avea 62 de ani și 3 copii. Așa a ajuns să fie eligibilă pentru funcția de vice. Seniorul O Bama a avut grijă ca biografia „doamnei” să fie riguros redefinită în wikipedia. Și la noi e la fel, nici o problemă.

    • E de origine indiana si jamaicana, numele ei este si Devi ce inseamna divinitate la indieni in mitologia lor. Uitati-va la foto din articol are o umflatura la gat in partea dreapta a pozei, ce arata ca o afectiune ,tumoare ..

      • Nu e tumoara. I-a ramas de la S E X O R A L. Cand baga Obama P U L A in gura ajungea pana in gat.

  2. Pardaillan , bijbok , iobag , Wolf Edmond , SHIVA Devi , Captain Sparrow si Anonim . Mi-a venit un miros de dihor , asta precis e Kostea Sugiuk Tiraspol ! Kostyusku , dupa ce-ti faci baie in Nistru , te fac un 69 din Kamasutra ?

  3. Romanii sunt buni.
    Ei nu omoara ei protejeaza viata si sarbatoresc femeia luna asta. Le da flori nu le omoara copii.
    Romania are grija si de ucrainieni si de rusi rataciti in bejanie. Ei au grija si de basarabeni dar si de romanii bucovineni aflati in bejanie.
    Multe griji mama ca au grija si de ucrainieni din Ucraina .
    Cuvioasa vegheaza.

  4. A ha ha, vine metisa asta semi-alba, o nazista imputita cum rar mai intalnesti, o nou-anormala dusa total cu capul !! E clar ca o sa ii bage pe romanasi in razboi cu rusnacii, atunci o sa vedeti voi Crima si Pedeapsa, nu ce e acum, acum e inca bine, bai tampitilor, dat stati ca vine asta si va rezolva de nu va vedeti !! Ha ha ha 🙂 Hai ca mai sunt cateva saptamani, si incep si romanasii sa isi caute niste locuri noi prin Europa cea primitoare, atee si decadenta !! Ha ha ha 🙂 Bai, in teresant e ca nimeni nu zice nimic in presa nazista de stat ce crime se intampla acum in Ukro-na-zia lui jidanul ala de Zelenski Jidanski, in care unii nazisti care aveau boala pe unii vecini de-ai lor acum se macelaresc unii pe altii, totul cica sub acoperiea razboiului, asta da, epurare etnica !! Bai Ukro-na-zia, speram sa va faca salbaticii aia praf de tot, la propriu, sa vedeti si voi cum arata si se simte la firul ierbii o Foamete Adevarata, ca in WW2 !! Bai anonim, bai bosketarule digital, vezi ca te prinde cu arkanul jeneralul ala de karton de Ciukalau, ca ala e mai prost ca tine, si te trimite pe frontul de est, sa sari ca iepurasul de Paste pe acolo, prin transee !! Ha ha ha 🙂

  5. Apara-ne Doamne ca vine proasta satului. Vine sa ,,iexplice,, codoiu si cum e Ucraina o tara mai mica care se da invadata de una mai mare,Rusia…..
    Cum piticu meu respira asta ca e asa de proasta ca nu stie sa-si gaseasca casa fara adresa din buletin….

  6. FEMEIA KAMALLA E BETIVA RAU, ASTA E MOTIV SA VIZITEZE NISTE PUB-URI DIN CENTRUL VECHI SAU SA FIE ADAPATA BINE….CE LUME!! BETIVA LUMII SI PROASTA SATULUI EI VINE IN ROMANIA SA DEA INDICATII. CAND STAI PREA MULT CU UN BETIV, TE APUCI SI TU DE STICLA LUI. SA VEDEM CE URMARI ARE LA IOHANNIS…
    UCRAINA,O TARA MAI MICA, A FOST INVADATA DE RUSIA, O TARA MAI MARE. SARACA PROASTA!!! EXEMPLU DE CULTURA, NU ALTA!

    • Johhanis o va pupa in C U R sa-i dea o sapca! Daca-l vedeti cu o sapca dupa intalnire sa stiti ca am mai cumparat 40-50 de F16 vechi de 40 de ani care nui se vor livra in 2030 ptr ca trebuie curatate de rugina, vopsite si schimbat cauciucurile.
      Pretul pe bucata va fi ca ptr un F16 nou.

  7. Asteapta ca slugile noaste politice sa accepte trimiterea MIG urilor in Ucraina. Asta insemna razboi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger