AcasăȘTIRI EXTERNEKadîrov, anunțul care dă frisoane Occidentului: „Am prins un «pește» mare care...

Kadîrov, anunțul care dă frisoane Occidentului: „Am prins un «pește» mare care încerca să scape din Azovstal” / Cine este generalul pe care rușii se laudă că l-au capturat

Trevor KadierSeparatiștii pro-ruși ameninţă să acţioneze ca-n Evul Mediu: soldații străini capturaţi, împuşcaţi în public!

Anunț important făcut de ruși. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, susține că trupele pe care le conduce au prins „un pește mare” care încerca să fugă din Azovstal! Toate indiciile duc spre un general din America de Nord!

Este vorba despre generalul (r) canadian Trevor Kadier, care se ascunde în uzina Azovstal din Mariupol. El ar fi fost luat prizonier de trupele ruse și dus deja la Moscova, „cadou pentru Putin”, zic cecenii.

Kadier, prins când încerca să scape printr-o canalizare!

Generalul canadian ar fi fost capturat în timp ce încerca să scape din combinat printr-o canalizare.

Am prins un pește mare care încerca să evadeze din fabrica Azovstal și l-am trimis marelui pescar Vladimir Putin, cadou pentru Eid al-Fitr (n.r. sărbătore musulmană care marchează sfârșitul Ramadanului). Mai sunt o mulțime de pești occidentali și cu ei 4 foarte mari și foarte importanți din clasa «rechinilor»” – Ramzan Ahmatovici Kadîrov.

Pentru Occident, capturarea unui general străin, și chiar dintr-o țară membră NATO, este un eveniment foarte grav.

Ce făcea Trevor Kadier la Azovstal

Capturarea generalului canadian este o lovitură foarte grea dată Occidentului de ruși.

Se pare că Trevor Kadier era responsabilul unui laborator biologic care lucra cu viruși extrem de periculoși, cum ar fi Ebola sau Nipah (un paramixovirus transportat de lilieci în Asia de Sud și de Sud-Est, care poate provoca boli, inclusiv encefalită care pune viața în pericol, la oameni și porci).

Potrivit unor rapoarte, generalul era responsabil de biolaboratorul nr. 1, unde 18 oameni lucrau cu viruși mortali.

Trevor Kadier

Trevor Kadier, general acuzat de hărțuire sexuală

Trevor Kadier ar fi trebuit să preia comanda Forțelor Terestre canadiene în septembrie anul trecut. Totuși, întrucât unul dintre foștii angajați l-a acuzat de violență, numirea nu a avut loc. De asemenea, o fostă iubită l-a acuzat de hărțuire sexuală în 1994.

La scurt timp după aceea, Kadier a demisionat din funcție, s-a retras din serviciul militar și, după un timp, a ajuns în Ucraina, unde a devenit șeful biolaboratorului de la Azovstal.

author avatar
Andreea Vlad
11.838 afisari

36 COMENTARII

  1. Si uite cum vesticii, nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase. Ehei, se pare ca intr-adevar, minciuna are picioarele c-am scurte…

  2. Acest criminal general canadian trebuie dus in Siberia si pus la munca pe viata acesti nazisti criminali care fac razboaie si virusi sa distruga omenirea

    • Sigur nu te numesti Igor Visarionovici (stranepot al lui Iosif Vissarionovici STALIN) si nu asculti/ dansezi Kalinka, dle. trol? Valabil si pt. „Gelu” si ceilalti troli sovietici, pardon, rushi! 🙂

  3. Pe 9 Mai toti occidentalii capturati in Ucraina care luptau impotriva rusilor vor fi prezentati publicului din intrega Rusie inchisi in custile de pe platformele autocamioanelor militare ce vor defila in Piata Rosie.

    • Omul era retras din serviciul militar , a fost optiunea lui personala , nu reprezinta oficial nici un stat occidental .

      • Aștia nu se retrag niciodată, doar fac un pas în spate, în linia 2! Se retrag doar când trec Styxul!

      • Ba da,răspunde …..pentru oficialii care l-au trimis acolo !
        Chiar îi credeți proști pe ruși?
        Pai ce sa caute un canadian acolo??
        Nu exista ,la asemenea nivel,sa te afli in zona conflict și să nu știi ce e cu tine acolo!
        Va spune tot…. pentru că minciuna are picioare scurte!

      • Asta este procedura standard pentru toti agentii un stat care opereaza servicii murdare pe teritorii staine.
        In cazul in care este prins statul respectiv isi declina responsabilitatea iar credulii zic ca individul a actionat in nume propriu.

      • Cit crezi din ce spui ? La un biolaborator cel puțin secret , este numit șef un neica nimeni , de pe strada ? Hai sa fim serioși !

  4. ” Kadier era responsabilul unui laborator biologic care lucra cu viruși extrem de periculoși, cum ar fi Ebola sau Nipah …”
    Trebuie rasi de pe fata Pamantului toti cei implicati in magarii din astea cu virusi, iar laboratoarele arse din temelii.

  5. sa-l stranga in menghina pina spune tot . ar putea intoarce totul , asta cu laboratoarele . daca rusii nu sint implicati ar trebui sa o faca .

  6. Si generalul Bula se afla in Ukraina, sta ascuns intr-o buda ultrasecreta, conduce o brigada de centuriste

    • Brigada fiind compusă din mă ta, nevastă ta, ….. toate trăgătoare din țeavă… sa nu te uităm pe tine, cel care le potrivește ghiulele la orificiile uzate și decalibrate. Cretinule…

      • Nu Lepra, din mata, nevasta-ta si soacra-ta, toate sugatoare, ca deaia ai iesit tu asa tembel

        • Esti ANALfabet! Învață limba română înainte să încerci să exprimi ceva! Mă-ta are cratima!!! Ia-o de la bordel și pune-i cratima!
          Proști ca tine găsești pe toate gardurile..

    • Rugam slujile oarbe de pe g4media a lui tapalaba, sa nu imputeasca aerul cu lozinci globaliste lgbt

  7. Ucraina e o tara nato? Faptul extrem de grav e ca un general canadian care reprezinta nato activează pe teritoriul unei tari non nato și participa la un conflict între 2 tari non nato. Fără amestecul americanilor nato și UE nici măcar nu ar fi fost conflictul!

  8. Razboiul asta a revelat din plin perfidia si ticalosia oribila a liderilor occidentali si a presei occidentale care mint, fura si isi trimit la moarte inutila proprii sai cetateni ca sa-i imbogateasca pe ei peste masura. Nu le ajunge ca au strans averi uriase din plandemie (pandemie planificata), acum lacomia lor patologica doreste sa se improprietareasca si cu resursele naturale ale Rusiei pe care planuiesc sa o invadeze fie direct prin incercuire de catre NATO fie planul 2 folosind Ucraina drept carne de tun. Ucraina pentru ei este doar varful de lance, nu este nimic de aparat in Ucraina care in mod evident nu este un stat democratic si nici suveran (Ucraina a fost cumparata de Rotschid). Valorile Ucrainei sunt nazismul, purificare etnica realizata in mod planificat prin genocidul minoritatilor, crima organizata, traficul de droguri, traficul de persoane, spalarea de bani, numeroase laboratoare de arme biologice de distrugere in masa, trafic de organe umane, trafic de copii rapiti sau proveniti din mame surogat, prostitutie si promiscuitate sexuala, satanism, etc. Astea sunt „valorile” pe care au sarit sa le apere liderii occidentali. Pai daca ei apara asemenea valori, este limpede ca dreptatea este de partea Rusiei. Occidentul in loc sa sprijine lupta impotriva nazismului ucrainean, a epurarilor etnice, a traficului de copii, persoane si organe, impotriva armelor biologice, ei dimpotriva apara toate aceste monstruozitati satanice si continua sa trimita la moarte oameni nevinoovati. Asta este adevarata fata a liderilor occidentali a presei lor aservite, astea sunt valorile pentru care lupta ei sub pretextul mincinos al apararii democratiei si suveranitatii Ucrainei.

  9. il va prepara KGB.ul
    pentru un interviu in direct cu Putin,
    la Kremlin dar nu la masa aia lunga……

  10. Sa l aduca la un post tv sa spuna ce a facut si pt cine ca sa nu mai auzim tot felul de minciuni ca occidentul e doar cu privitul!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger