AcasăȘTIRI EXTERNEJustiția SUA, la cheremul democraților! Pedeapsă ridicolă pentru soțul lui Nancy Pelosi,...

Justiția SUA, la cheremul democraților! Pedeapsă ridicolă pentru soțul lui Nancy Pelosi, prins beat la volan – VIDEO

Justiția SUA, la cheremul democraților. Pedeapsă ridicolă pentru soțul lui Nancy Pelosi, prins beat la volan

Soțul președintelui Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, Paul Pelosi, a pledat marți vinovat la acuzația de conducere sub influența alcoolului în legătură cu un accident produs în luna mai într-o zonă viticolă din California, SUA și a fost condamnat la cinci zile de închisoare. De asemenea, el va sta trei ani sub probațiune.

Paul Pelosi a executat deja două zile de închisoare și a primit credit de bună conduită pentru alte două zile, a declarat judecătorul Joseph Solga, de la Curtea Superioară a comitatului Napa. Acestea i se vor reduce din pedeapsă.

Doar opt ore de muncă

Astfel, Paul Pelosi va lucra opt ore în cadrul unui program de muncă al instanței în locul zilei rămase, a declarat Solga în timpul pronunțării sentinței lui Paul Pelosi, la care acesta nu a participat.

Legislația statului permite ca inculpații pentru infracțiuni minore de conducere sub influența alcoolului să se prezinte prin intermediul avocatului lor, cu excepția cazului în care instanța dispune altfel, informează Politico.

Ca parte a eliberării condiționate, Paul Pelosi va trebui, de asemenea, să participe la un curs de trei luni pentru șoferi care conduc în stare de ebrietate și să instaleze un dispozitiv antidemaraj la mașină, prin care șoferul trebuie să furnizeze o probă de respirație înainte ca motorul să pornească. De asemenea, el va trebui să plătească amenzi de aproape 7.000 de dolari, a declarat judecătorul.

Paul Pelosi a fost arestat după ce a lovit o mașină, la 28 mai, în comitatul Napa, la nord de San Francisco, după ce un test de alcoolemie a arătat că avea o alcoolemie de 0,082%, puțin peste limita legală.

„Vorbea greu și mirosea puternic a băutură”

Ofițerii care au răspuns la accident după ora 22.00, în apropiere de orașul Yountville, situat în zona viticolă, au declarat că l-au găsit pe Pelosi pe scaunul șoferului unui Porsche Carrera din 2021, iar celălalt șofer stătea în afara unui vehicul utilitar sport, potrivit plângerii.

Polițiștii de la California Highway Patrol au raportat că Pelosi era „instabil pe picioare, vorbea greu și avea un miros puternic de băutură alcoolică”.

Procurorii au clasat cazul ca infracțiune din cauza rănilor suferite de șoferul de 48 de ani al SUV-ului. Aceștia au refuzat să îl identifice pe șofer, spunând că persoana a solicitat confidențialitate.

Într-un interviu cu anchetatorii de la biroul procurorului districtual, șoferul a raportat dureri în partea superioară a brațului drept, în umărul drept și în gât a doua zi după accident. El a spus că a avut, de asemenea, dureri de cap. Pelosi a fost eliberat pe o cauțiune de 5.000 de dolari după arestarea sa. Președintele Nancy Pelosi se afla în Rhode Island pentru a ține discursul de început de an la Universitatea Brown la momentul respectiv. Biroul ei a refuzat să comenteze.

author avatar
Tudor Borcea
569 afisari

4 COMENTARII

  1. Aceste gunoaie de Democrati corupti care au furat alegerile si fac propaganda drogurilor si poponarilor

  2. In Texas oamenii fac cozi de zeci de m pt a-și preda armele. Pentru fiecare pistol sau mitraliera ori Agheu sau grenada ori cãța si luneta primesti 150 $. Daca ai 200 de arme te imbogatesti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger